Prețurile la operații plastice. Cum îți alegi o clinică?


Complexitatea chirurgiei plastice capătă noi forme odată cu apariţia unor metode noi şi tehnologii medicale avansate. Fiind o specialitate medicală destul de vastă, la momentul actual medicii chirurgi pot oferi un spectru larg de intervenţii reconstructive, estetice şi plastice. Mai mult, acestea pot fi aplicate atât femeilor, cât şi bărbaţilor.


Deci, dacă vrei să scapi de un complex mai vechi sau să rezolvi problemele apărute odată cu vârsta, chirurgia estetică ar putea fi soluţia.


În general, analizând prețurile celor mai renumite clinici de chirurgie estetică din țară, putem prezenta următoarele cifre despre prețurile acestora:


  • Operațiile de modificare a sânilor ar putea costa între 2300-3900 euro, preţurile variind în funcţie de operaţia dorită şi clinica aleasă.
  • Liposucția. O altă operaţie foarte cerută de femei este liposucţia, care le scapă pe acestea de depozitele de grăsime fără a fi nevoite să ţină diverse cure de slăbire. Preţul unei astfel de operaţii depinde de zona cu probleme. În general, tariful se stabileşte pe o zonă şi se fac reduceri pentru două sau mai multe zone operate. Tariful este în general de circa 600 euro pe o zonă.
  • Rinoplastia. Conform specialiştilor, în topul preferinţelor feminine se afă şi rinoplastia, adică diversele intervenţii asupra nasului. Dacă vrei un nas mai mic şi mai feminin, la unele clinici vei plăti 2000-2500 de euro în funcţie de particularităţile cazului.
  • Tratarea ridurilor. Şi dacă tot am adus vorba despre faţă, s-ar putea să îţi doreşti să te ocupi de tratarea ridurilor. Astfel că un lifting facial total costă între 2000 și 3500 de euro.

În altă ordine de idei, pe lângă bugetul care cu certitudine te va preocupa la alegerea clinicii dorite, îți recomandăm ca înainte de a alege o anumită instituție de chirurgie plastică, să afli mai multe despre serviciile oferite și despre doctorii care te vor consulta. 


Un alt mod simplu de a vedea cum este relația cu clienții este să suni pentru a adresa câteva întrebări sau pentru a face o programare. Din modul în care ți se va răspunde vei reuși să înțelegi cât de bine vei fi tratat(ă) la fața locului. Cere informații si despre eventualele promoții sau pachete de servicii. Uneori vei putea să obții un set mai larg de servicii la un preț mai mic, dacă le achiziționezi în cadrul unui pachet. 


E important să alegi inteligent încă de la început pentru a putea identifica o clinică de încredere, la care să poți apela fără stres ori de câte ori ai nevoie. 

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj