Cum să îţi revii în formă după o naştere?

Nu este un secret că aproximativ 70% dintre mame iau în greutate după naşterea copilului. Principalul lucru nu este să îţi faci griji prea multe despre acest lucru, ci să ai răbdare. Ca o regulă generală, revenirea în formă după o naştere, la majoritatea femeilor se produce după aproximativ un an, iar alăptarea nu este un duşman, ci un aliat în lupta pentru armonie. Depunerile locale de grăsime pot fi îndepărtate foarte simplu. Posibilităţile cosmetologilor moderni îţi permit să faci acest lucru foarte uşor. Distrugerea grăsimii subcutanate este posibilă prin metode de injectare, cum ar fi Mezoterapia, realizată o dată pe săptămână. Lipoliticele pot fi injectate în zone cu probleme, în 7 - 10 proceduri. Intralipoterapia cu Aqualix este tolerată confortabil, nu se face mai des decât o dată la 3 săptămâni şi este posibilă corectarea mai multor zone simultan. Tratamentul cosmetic  este format din 3-4 proceduri.

Metode hardware

Cryolipoliza este o procedură excelentă. Dacă preţul procedurilor nu te încurcă, atunci în decurs de 3 luni, grăsimea se va topi considerabil. Esenţa metodei este simplă: zona cu probleme este plasată în cameră, iar celulele grase sunt distruse prin îngheţare în decurs de o oră.

 Ultrasunete

Potrivit specialiştilor cosmetologi, puţine femei au încredere că pot pierde în greutate cu ajutorul ultrasunetelor. Însă, există foarte multe cliente satisfăcute de această metodă și asta datorită rezultatelor pe termen lung. În funcţie de starea pielii, poţi recurge la administrarea intradermică a medicamentelor care îmbunătăţesc calitatea pielii şi, în cazuri mai complexe, poţi apela la proceduri de liposucție pentru întinerirea pielii.

Prevenirea erupţiilor cutanate pe faţă

Îngrijirea facială de zi cu zi, este o garanţie a pieţii sănătoase,  chiar şi în perioada modificărilor hormonale care se produc în organism, în timpul sarcinii. Orice femeie, în orice perioadă a vieţii, are nevoie de purificare facială,  tonifiere, de a aplica o cremă pentru tipul ei de piele, de o îngrijire suplimentară sub formă de exfoliere  o dată pe săptămână şi de măşti de îngrijire hidratante şi hrănitoare o dată pe săptămână. Dacă există probleme ale pielii, cum ar fi acneea, trebuie să te adresezi medicului specialist sau cosmetologului, pentru diagnosticare şi selectarea planului de tratament.

Se întâmplă adesea ca, pe fondul sarcinii, pielea să fie curăţată în mod natural iar procesul inflamator să fie eliminat de la sine. Acest lucru se întâmplă rar, şi  desigur, este plăcut, însă, chiar şi în acest caz, îngrijirea zilnică nu poate fi neglijată.

Tratamentul erupţiilor cutanate

Tratamentul erupţiilor cutanate poate constă în folosirea medicamentelor locale sau sistemice, conform prescripţiilor medicului specialist sau a cosmetologului, şi nu conform sfaturilor de pe forumuri, ale prietenelor, ale mamei etc. Vergeturile sunt cele mai frecvente semne ale sarcinii, care dau bătăi de cap tinerelor mamici. Cele mai eficiente tratamente anti vergeturi sunt însă cele realizate sub stricta supraveghere a medicului specislist. Conform acestora peste 98% dintre femeile care suferă din pricina inesteticelor vergeturi se recuperează în cabinete.

Pentru toate elementele menționate mai sus, întotdeauna există posibilitatea de a diversifica tratamentul apelând și  la un salon de înfrumuseţare. Cosmetica Hardware nu stă pe loc, ci avansează odată cu dezvoltările tehnologice. Pe baza experienţei extraordinare a cosmetologilor profesionişti, toate aceste probleme legate de naştere pot fi îndepărtate, revenind treptat la forma avută înainte de sarcină.

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj