TRATAREA CAPILARELOR SPARTE! ADEVAR SI MITURI

Tratamentul de aur, de electie al capilarelor sparte si al varicelor este astazi laserul NdYag. Este un tratament extrem de eficient, fara complicatii majore, fara timp de recuperare si cu rezultate estetice exceptionale. 

Laserul poate provoca arsuri?

DA, poate provoca arsuri usoare, dar  de regula nu lasa semne permanente. Principiul de actionare a laserului vascular este urmatorul: lumina laser strabate pielea si peretele vaselor de sange si va interactiona cu hemoglobina din sange, transformandu-se in caldura si coaguland vasul. Astfel, la persoane care au un nivel de hemoglobina crescut sau la cei cu vase de sange mai mari sau ghemuri de capilare conglomerate, pot sa apara absorbtii mai mari de laser cu eliminarea de caldura excesiva care sa determine aparitia de mici basici, specifice arsurilor dar cu vindecare in cateva zile fara semne.

Laserul poate provoca cancer de piele?

NU,  conditie sa nu fie expuse la laser alunitele si nevii pigmentari.

Daca tratezi vasele sparte, ulterior se vor sparge mai multe?

NU. Acesta e un mit. Un vas evaporat cu laserul nu poate sa reapara. Pot sa apara in timp altele, dar nu mai multe intrucat aceste vase dilatate apar pe fondul unei lipse de elasticitate mostenite genetic si sunt favorizate de statul in picioare excesiv, sarcina, tratamente cu contraceptive.

Pot sa apara pete dupa laser?

Exceptional da, pot sa apara pete. Aceste pete apar in procesul de resorbtie a vasului de sange. La vasele de sange mai mari, hemoglobina incarcata cu dioxid de carbon poate sa pigmenteze  pielea mai ales daca vine in contact cu razele ultraviolete.

Exista riscul ca tratamentul sa nu fie eficient?

Catogoric, nu! Daca diagnosticul este pus corect, rezultatele sunt garantate. Tratamentul laser poate fi aplicat doar de catre medic.

×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj