Adevaruri si mituri despre acid hialuronic! 

Acidul hialuronic folosit in estetica este un acid hialuronic obtinut in laboratoare care are scopul sa suplineasca acidul hialuronic insuficient sintetizat de derm sau resorbit in exces.

Asa cum in lumea ceasurilor se vorbeste de “sfanta treime” reprezentata de Patek Philip, Audermas Piquet si Vacheron Constantin, si in lumea esteticii se poate  vorbi de o triada de lux, reprezentata de Juvedern, Teosyal si Restylane.

Ce trebuie sa stiti despre acidul hialuronic:

-este un produs biodegradabil, care in timp este degradat si resorbit de organism

-viteza de degradare si resorbtie a acidului hialuronic tine de cat de mult lipseste din derm si de biologia fiecarei persoane

-exista persoane care secreta o enzima similara cu streptokinaza care poate degrada rapid acidul hialuronic injectat, astfel incat la injectarea in buze indeosebi, sa se resoarba foarte repede

-rezultatul injectarii depinde de produsul injectat si de medicul care injecteaza

-exista acid hialuronic care volumizeaza (cross linkat) si acid hialuronic care doar hidrateaza (non cross linkat)

-se poate injecta la orice varsta, fiind o masura de tratament dar si de profilaxie a ridurilor si imbatranirii pielii

-injectarea in exces poate determina inestetisme

-se poate inlatura cu usurinta in 6-10 ore prin injectarea de hialuronidaza

-nu da reactii alergice

-alaturi de botox, a revolutionat estetica mondiala

-un produs prost sau gresit injectat poate determina complicatii severe. Injectarile trebuie realizate doar de medici abilitati chirurgi plasticieni sau dermatologi, doar in clinici medicale si in conditii perfecte de sterilizare

Care sunt miturile?

-dupa injectare, daca nu mai repeti injectarea vei arata mai rau. FALS. O injectare cu acid hialuronic inseamna hidratare si,dupa caz, un plus de volum. Volumizarea insa apare prin doua procese, pe de o parte umplere de spatiu, pe de alta parte creste hidratarea si reface structurile. Deci incetineste procesul de imbatranire. Daca nu se mai repeta procedura, ati obtinut o incetinire a imbatranirii, un aspect imbunatatit si de cele mai multe ori o intinerire.

-acidul hialurinic se poate injecta doar dupa varsta de 50 de ani. FALS. Acidul hialurinic se poate injecta la orice varsta intrucat este un produs biodegradabil care suplineste sau suplimenteaza acidul hialuronic existent in mod natural la fiecare dintre noi. Acidul hialuronic are si proprietatea de a oferi o buna elasticitate, de aceea si organele interne bogate in acid hialuronic sunt elastice iar cele sarace in acid hialuronic sunt mai putin elastice si se rup usor la traumatisme.

-conteaza foarte mult ce acid injectezi. ADEVARAT. Produsul face diferenta. Daca veti alege un produs de top, va fi mai scump dar: va avea un aspect natural, o elasticitate foarte buna, se aseaza foarte bine, nu da granuloame, dureaza mai mult, sterilitate perfecta, risc de complicatii extrem de scazut, exceptionale.

-o data injectat, daca nu iti place, nu il mai poti scoate. FALS.  Se injecteaza hialuronidaza si in cateva ore dispare complet.

Prin urmare, acidul hialuronic merita a fi utilizat, fara excese, oferind rezultate instante si naturale.

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj