Tratamente cu oxigen hiperbaric inalt purificat 98%

CE ESTE OXY PLUS?

OXY PLUS se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer cu o puritate de 15-17% in aer cu oxigen de puritate de 98%. Aerul astfel obtinut este infuzat in derm sub forma unui jet de aer.

Insa Oxy Plus este mult mai mult de atat. Cu ajutorul acestui jet de oxigen hiperbaric pot fi introduse in piele diferite cocktailuri de substante cu scop de hidratare, crestere a luminozitatii, curatare. Rezultatele obtinute se bazeaza pe regenerarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei periferice, regenerarea si hidratarea pielii in profunzime, nutritia celulelor fiind crescuta de 6 ori.

La toate acestea se adauga alte trei tratamente ultra-performante:

- biostimulare;

- vacuum;

- mezoterapie virtuala.

Clinica ARESTETIC recomanda OXY PLUS!

4 TRATAMENTE INTR-UNUL SINGUR: HIDRATARE, DRENAJ LIMFATIC FACIAL, OXIGENARE, BIOSTIMULARE SMAS

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA OXY PLUS?

1. ’’injectare’’ oxigen hiperbaric: se recomanda ca acest timp sa se realizeze dupa ce am efectuat un vacuum deoarece vacuumul accelereaza microcirculatia faciala, oferind o mai buna absorbtie a oxigenului hiperbaric. Totodata se obtine si deschiderea porilor care  favorizeaza introducerea oxigenului hiperbaric. Procedura dureaza in jur de 20 minute.

2. vacuum – drenaj facial: echipamentul are 5 capete de vacuum interschimbabile de diferite dimensiuni pentru diferitele zone ale fetei. Procedura decongestioneaza tesuturile si impusioneaza microcirculatia faciala. Totodata favorizeaza drenajul limfatic la nivelul fetei, realizand astfel o detoxifiere accelerata. Aceasta procedura dureaza in jur de 10-20 minute.

3. biostimulare SMAS: este un tratament anti-aging care tonifica musculatura faciala. Prin tonifierea sistemului musculo-aponevrotic superficial facial (SMAS) se obtine un efect de lifting instant. Procedura dureaza in jur de 30 minute.

4. mezoterapie virtuala: consta in introducerea in piele a diferite substante, in functie de necesitatile fiecarei persoane. Procedura dureaza in jur de 20 minute.

Care sunt efectele Oxy Plus?

- creste concentratia de oxigen;

- creste capacitatea de difuziune a oxigenului in tesuturi (oxigenarea tesuturilor);

- reduce edemele faciale;

- reduce cearcanele si pungile de sub ochi;

- activeaza fibroblastii si astfel creste productie de colagen cu cresterea imediata a elasticitatii pielii;

- efect bactericid prin distrugerea florei anaerobe;

- stimularea sistemului imunitar prin activarea macrofagelor si leucocitelor.

Informații procedură

 • Durata procedurii

  30-90 minute

 • Numar sedinte optime

  Intre 1 si 6 sedinte

 • Timp de recuperare

  Fara

 • Remanenta efectului

  1-6 luni

 • Disconfort/ Durere

  Fara

 • Cost informativ

  Intre 50-350 lei

Întrebări Frecvente

Orice persoana care doreste o mai buna hidratare a tenului poate beneficia de acest tratament. Se adreseaza atat intretinerii tenului si preventiei ridurilor cat si persoanelor cu efecte vizibile ale deshidratarii sau imbatranirii tenului.

Tratamentul nu se poate aplica in caz de infectii cutanate localizate.

Tratamentul poate fi aplicat pe fata, gat si decolteu.

Nu este necesara nici o pregatire prealabila.

Procedura este complet nedureroasa si nu necesita timt de recuperare. In timpul procedurii veti simti un jet placut de aer pe fata. In cazul drenajului limfatic facial prin vacuum, veti simti ca un masaj facial usor iar in cazul mezoterapiei virtuale veti simti de asemenea un usor masaj facial.

Sunt recomandate  intre 1 si 6 sedinte in functie de tipul tenului si de cum reactioneaza la procedura.

Tratamentul se pate repeta dupa 2-3 zile.

Dupa tratament va puteti relua activitatile uzuale. Nu exista restrictii.

Nu exista timp de recuperare.

Nu determina reactii adverse. Singura reactie adversa poate fi legata de alergia la vreuna dintre substantele infuzate, in cazul mezoterapiei virtuale.

Rezultatele constau intr-o piele mai hidratata si mai elastica, cu reducerea ridurilor, reducerea pungilor de sub ochi, reducerea edemelor palpebrale.

- fara durere;

- fara timp de recuperare;

- se adreseaza tuturor structurilor anatomice ale fetei, piele, muschi, sistem limfatic;

- realizeaza concomitent hidratare, oxigenare, hranirea pielii, drenajul limfatic facial, stimularea musculaturii faciale.

Se poate asocia cu tratamentele de curatare, cu Exilis pentru a obtine concomitent liftingul facial sau cu injectarea de acid hialuronic.

Povesteste-ne experienta ta

×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj