CE ESTE VISIA ?

Cea de a 7 generatie de VISIA reprezinta cel mai modern si mai complex sistem de scanare si evaluare faciala utilizabil in estetica. Noul aparat permite captarea de imagini 3D faciale care vor fi ulterior interpretate de cel mai performant soft de acest tip din lume oferind in mod automat o clasificare a tipului de piele si a tuturor aspectelor cutanate.

VISIA ofera posibilitatea de a oferi o analiza calitativa dar mai ales cantitativa precisa inaintea si dupa efectuarea oricaror proceduri estetice, quantificand exact eficienta procedurilor urmate.

CAPTARE CU UȘURINȚĂ DE IMAGINI DE ÎNALTĂ CALITATE, STANDARDIZATE

Sistemul de poziționare multi-punct VISIA și suprapunerea imaginilor reale, facilitează capturarea perfecta a imaginilor înregistrate pentru a permite urmarirea progresului în timp. Modulul de captare rotativ a imaginilor, permite cu ușurință luarea de vederi faciale stânga, dreapta și frontală.

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA VISIA?

Pentru masurarea si inregistrarea calitatii pielii este folosita tehnologia IntelliFlash® cu lumina ultravioleta cross-polarizata. Fotografia UV oferă cel mai complet set de date disponibil pentru evaluarea și analiza daunelor solare, inclusiv imagistica cu fluorescență UV pentru a descoperi porfirinele.

Tehnologia RBX® de la Canfield separa petele de culoare in spectre de Rosu si Maro pentru a stabili cantitatea celor doua elemente care duc la coloratia pielii. Astfel sunt separate afectiuni precum cuperoza, rozacee, hiperpigmentatiile, melasma, inflamatiile etc

Lungimea de undă folosită de flash-ul UV este de 365 nm (vârf).

Analiza cantitativă și evaluarea vizuală

Informații procedură

 • Numar sedinte optime

  Inainte si dupa tratamente

 • Durata interventiei

  5-10 min

 • Disconfort/ Durere

  Fara

 • Cost informativ

  300 lei

Întrebări Frecvente

Oricine doreste o analiza exacta a fetei si o masurare exacta a rezultatelor de dupa tratament este un candidat ideal pentru analiza VISIA

Nu exista contraindicatii intrucat procedura consta in realizarea de fotografii

Tratamentul poate fi aplicat pe fata.

Un număr de factori pot contribui la acuratetea rezultatelor scanarii faciale: make-up, expresia facială (în special pentru riduri), zonele de strălucire care rezultă din pielea grasă etc. de aceea trebuie curata inainte pielea foarte bine.

Se recomandă ca ochii să fie închisi pentru fotografiile UV, având în vedere intensitatea luminilor UV. Pentru fotografiile standard, ochii pot fi fi deschisi. Deoarece ’’ masca’’ este creată folosind fotografia standard (în care ochii pacientului sunt de obicei deschisi), nu este nevoie să vă îngrijorați că genele vor fi incluse neintenționat în analiza UV, chiar dacă ochii pacientului sunt închise.

In cadrul procesului de analiza, VISIA va evalua fata dv cu trei posibile calificative:

"Curăta" este definită ca o piele care a fost curățată recent și fără aplicarea de produse cosmetice sau de machiaj;

"Machiaj proaspăt" este definit ca un machiaj aplicat recent (aproximativ în ultima oră);

"Altele" acoperă toate celelalte cazuri. Nu se face nici o schimbare în ceea ce privește fie fotografia, fie procesul de analiză pe baza stării de piele selectate.

Această informație este înregistrată în înregistrarea pacientului pentru fiecare sesiune și permite interpretarea corectă a scorurilor dacă imaginile au fost capturate în condiții diferite sesiune-sesiune (adică o singură imagine realizată cu piele curată, data viitoare cu machiaj). De asemenea, imaginile care sunt "curate" pot fi considerate ca intrări valide pentru a construi în continuare baza de date.

Ideal este sa realizam analiza VISIA inaintea oricarui tratament facial si dupa acesta. Astfel veti putea evalua cu exactitate rezultatele obtinute.

Nu necesita nici o masura de precautie dupa analiza faciala cu Visia.

Nu exista timp de recuperare.

Nu exista efecte adverse.

Nu este un tratament ci o preocedura de evaluare si analiza faciala, deci nu exista beneficii directe.

Este cel mai performant sistem de imagistica faciala, pemitand o anliza exacta a pielii dv. Ofera posibilitatea de a realiza fotografii inainte si dupa tratament si astfel sa observati rezultatele tratamentelor.

Povesteste-ne experienta ta

×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj