ECHPAMENT TRATAMENT PENTRU CUPEROZĂ, FERMITATE PIELE, RIDURI DE MIMICĂ SAU TEN MATUR

SONOSTAR MATRIX - ȘTIINŢA FRUMUSEŢII

Sonostar MATRIX, un vârf de lance al tehnologiei cosmetice

De la mezoterapie la tehnologia ultrasunet

La dezvoltarea primelor terapii cutanate cu molecule de susținere a celulelor (c.s.m.) derivate din citoplasmă la mijlocul anilor optzeci, Dr. med. Kleanthous (MD) a folosit metoda mezoterapiei. Încurajat de rezultatele remarcabile ale mezoterapiei sale, Dr. med. Kleanthous (MD) a dezvoltat o terapie cosmetică a pielii pe baza substanțelor citoplasmatice ale lui Theurer, moleculele care susțin celula (c.s.m.). El a adăugat amestecurile sale specifice de molecule de susținere a celulelor (c.s.m.) la bazele cremă și lichidele din flacoane și le-a aplicat în cursul unui tratament cosmetic. În scopul accelerării, a folosit ultrasunetele pentru prima dată. Vibrația și energia cinetică a ultrasunetelor ajută la aranjarea structurilor proteice, la formarea de proteine ​​noi în citoplasma celulară și la activarea proceselor metabolice din interiorul celulei. În plus, există și mai multe efecte pozitive ale ultrasunetelor: inflamațiile sunt ameliorate, flexibilitatea membranei celulare este îmbunătățită și, dacă se utilizează doze mici, se stimulează circulația lichidelor limfatice.

Dr. Kleanthous este primul care a folosit ultrasunetele cu aplicație în dermatoestetică și, de asemenea, el a definit frecvențele și intensitățile pentru aplicațiile acestora în cosmetică. 13 ani mai târziu, Dr. Elmar Ulrich a revoluționat viziunea și gama efectelor aplicației ultrasunetelor prin convertirea frecvențelor inițial modulate pentru Dr. Kleanthous Cosmetics în ultrasunete cu biorezonanță. Aceasta a marcat nașterea SONOSTAR III și a terapiei prin sonorezonanță.

A patra generație de Sonostar, Sonostar MATRIX, nu numai că generează funcțiile optime pentru penetrarea ingredientelor active în piele, dar controlează și frecvențele luminoase pentru a se potrivi nevoilor pielii tale. Biorezonanţa folosită, împreună cu ultrasunete, înseamnă că prin modularea undelor sonore în cadrul unui program, se formează un model specific de vibrare. Acesta influenţează repartizarea celulelor în ţesut şi promovează închiderea de goluri în ţesuturi. Modularea, în diferitele programe, este adaptată la densitatea şi structura ţesuturilor. Iar terapia culorii este o veche metodă de vindecare care a fost cercetată încă de pe vremea egiptenilor. Şi Paracelsius şi Johann Wolfgang von Goethe s-au ocupat de terapia culorilor şi astăzi se foloseşte în medicina alternativă. Lungimile de undă ale culorilor luminii acţionează asupra celulelor noastre şi ne influenţează metabolismul. Abia în secolul 20 au fost descoperite în celulele noastre proteinele care folosesc energia culorilor luminii pentru metabolism. În aplicaţie, aceasta înseamnă că turcoazul, portocaliul sau roşul transmit anumite impulsuri asupra pielii noastre, şi astfel celulele noastre sunt sprijinite în producerea sau reducerea de substanţe metabolice. De exemplu, galbenul ajută fluxul limfatic, albastrul scade inflamaţia şi roşul promovează fluxul sangvin.

Ce este terapia MATRIX

Terapia MATRIX presupune stimularea straturilor de țesuturi ale pielii, efectuată prin frecvența ultrasunetului programat modular și prin lumină spectrală definită, explicită, multicromă. Produsele individualizate marca Kleanhous sunt o parte importantă a acestei terapii. Acest proces curăță pielea de impurități, activează procesele metabolice și promovează formarea de noi proteine. Combinația undelor luminoase și a ultrasunetului ordonează structurile și procesele biochimice din interiorul celulei într-un mod natural. Astfel se realizează restabilirea structurii morfologice inițiale, adică întinerirea. Și, în combinație cu substanțe active de regenerare celulară din paleta de produse Kleanthous se crează posibilitatea penetrării substanțelor benefice în profunzime a țesuturilor, interior către exterior – lucru care de altfel nu ar fi fost posibil decât prin injectare.

Inspirat de noile descoperiri științifice, Kleanhous a dezvoltat primul aparat cosmetic cu ultrasunete cu un cap din sticlă medicală și tehnologie LED de înaltă performanță care generează frecvențe luminoase speciale pentru aplicațiile cosmetice. Se alimentează cu baterii, fără cabluri, și astfel foarte potrivit pentru utilizarea mobilă. Are un echipament inteligent de încărcare, ultrasunete fără pierderi de energie și un design ergonomic, adaptat mâinii. Lumina spectrală și ultrasunetul cu regim modulat se combină diferit în cadrul tratamentelor personalizate prin intermediul celor 22 de programe. Cu ajutorul acestui aparat, se pot realiza o mulțime de tratamente care sunt baza unui anti aging total nou.

Avantajele aparatului Sonostar MATRIX

Tehnologia Kleanthous de ultimă oră îți va demonstra că timpul poate fi încetinit și prospețimea tinereții nu este doar un vis. Iata beneficiile aparatului Sonostar MATRIX:

 • 22 programe de aplicare/ utilizare individuale
 • tehnică LED integrată pentru lumină spectrală selectivă
 • cap din sticlă medicinală, igienic și extrem de alunecos
 • cap emițător de sunete pentru față și corp
 • acumulator în loc de cablu pentru utilizare mobilă
 • tehnică de încărcare inteligentă
 • design ergonomic

Ce tratamente pot fi efectuate cu SONOSTAR MATRIX

 • TRATAMENT PENTRU FERMITATE
 • TRATAMENT RIDURI DE MIMICĂ
 • TRATAMENT TEN MATUR

Te așteptăm să te convingi cu cea mai performantă tehnologie anti-aging fără durere și cu rezultate imediate de lungă durată.

Oameni Reali, Rezultate Reale

Te asteptam la un consult!

Informații procedură

 • Durata procedurii

  90 minute

 • Numar sedinte optime

  Între 1 și 6 ședințe

 • Timp de recuperare

  Fără

 • Remanenta efectului

  6 luni

 • Discomfort/Durere

  Fără

Întrebări Frecvente

Potrivit pentru orice tip de ten, tratamente personalizate pentru hidratare,  fermitate piele, riduri de mimică sau ten matur.

Femei insarcinate, alergii, herpes.

Tenul este demachiat si pregatit pentru aplicarea tratamentului. Se incepe cu  un peeling usor, enzimatic. Se aplica masca cu rol antiaging timp de 15-20 minute. Se indeparteaza masca, se aplica fiola cu minerale prin masaj usor, in pasul 2 fiola cu acid hialuronic, in pasul 3 se aplica crema Sono, toate acestea  se infuzeaza cu ajutorul ultrasunetelor.  La finalul tratamentului se aplica cremele specifice tratamentului realizat si crema cu SPF. Tenul va arata foarte bine astfel incat va puteti relua activitatea imediat dupa procedura.

Tratamentul se poate realiza de 2-3 ori pe saptamana, intr-o serie de 6 sedinte. Ulterior, se poate repeta o data pe luna, pentru intretinere.

Pentru cele mai bune rezultate, se evita expunerea la temperaturi foarte ridicate pentru o perioada de 7 zile. Se recomanda SPF si utilizarea produselor de intretinere.

Nu exista timp de recuperare

Nu exista efecte adverse

-oprimizeaza circulația sanguină,
-activeaza sistemul limfatic,
-sprijina metabolismul,
-activeaza fibroblastii.

Primele efecte se vad imediat și continuă să se îmbunătățească în următoarele 3-4 luni.
Cura se repeta după aproximativ 9-12 luni, nu mai devreme de 6 luni.
La interval de 4-8 săptămâni se poate face un tratament de întreținere Sono Beauty Lifting.
Se recomanda utilizarea la domiciliu a produselor îmbogățite cu molecule de suport celular.

Tratament complet de curatare, hidratare, regenerare si stimulare a colagenului, sigur, eficient, rezultate rapide, fara perioada de recuperare.

După tratament, timp de 3 zile, nu se recomanda tratament laser  sau alte proceduri pentru ca moleculele de suport celular sa nu se deterioreze .
Se evita administrarea medicamentelor , antibiotic și cortizon. Daca este absolut necesar, se întrerupe Sono Beauty pe perioada consumului de medicamente.
In timpul curei și timp de 5 zile după tratament,  nu se recomanda sauna.
Nu se recomanda efort fizic intens care produc febră musculară. Se poate face fitness.
Nu se recomanda expunerea la soare și solar. 

Se prefera a nu se asocia cu alte proceduri in aceeasi sedinta, fiind un tratament complet de curatare, hidratare, regenerare si stimulare a colagenului.

In functie de particularitatile tenului, se poate asocia si cu alte proceduri intr-un plan de tratament mai complex.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj