CRIOLIPOLIZA CU EFICIENTA MAXIMA

CE ESTE LIPOCRYO?

Clinica ARESTETIC recomanda LIPOCRYO!

CRIOLIPOLIZA STIMULEAZĂ PROCESUL DE AUTODISTRUCȚIE A CELULELOR GRASE PRIN SCĂDEREA TEMPERATURII

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA LIPOCRYO?

Lipocryo acționează prin două mecanisme:

1. Vacumul dislocă masa adipoasă de pe straturile profunde de unde vin și vasele de sânge care hrănesc grăsimea, determinând două consecințe: ischemia . țesutului adipos, foarte sensibil la lipsa de irigație;  un proces inflamator care va atrage macrofage ce ulterior vor distruge adipocitele dislocate.

2. Scăderea controlată a temperaturii, duce la accentuarea ischemiei (lipsei de irigație) a țesutului adipos și apoptoza adipocitelor, care ulterior vor fi fagocitate și eliminate prin sistemul limfatic. Apoptoza este un proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca răspuns la un anumit semnal. Apoptoza se deosebește de alte forme de moarte celulară programată, prin faptul că este caracterizată de prezența unui grup de enzime cu activitate proteolitică, așa numitele caspaze, care joacă un rol primordial în procesul de auto-distrugere.

De ce nu se distrug și țesuturile din jur? Pentru că acestea sunt mult mai rezistente la variațiile de temperatură și nu reacționează la astfel de variații de temperatură. Creșterea temperaturilor ar duce desigur la precipitarea proteinelor, la fel cum scăderea în aceste țesuturi la sub 0°C ar duce la apariția de microcristale de gheață în vasele de sânge, cu ischemie și ulterior cu necroza acestor țesuturi.

Cum sunt eliminate celulele grase?

Procesul de eliminare a adipocitelor expuse la tratamentul LipoCryo este următorul:

- direct: prin cristalizare urmată de apoptoza și dizolvarea progresivă a celulelor cu eliberarea treptată a lipidelor într-un interval de 2-6 săptămâni;

- indirect: ca o consecință a stimulării sistemului nervos simpatic ce va induce lipoliza.

CUM ACTIONEAZA LIPOCRYO?
CUM ACTIONEAZA LIPOCRYO?

Informații procedură

 • Durata procedurii

  30-60 minute

 • Numar sedinte optime

  3-5 pe aceeasi zona

 • Timp de recuperare

  Fara timp de recuperare

 • Remanenta efectului

  Permanent

 • Disconfort/ Durere

  Minim

 • Cost informativ

  De la 550 lei

Întrebări Frecvente

Tratamentul se adreseaza persoanelor care prezintă exces de grasime localizata in diferitele zone ale corpului.

Lipocryo acționează prin două mecanisme:

1.Vacumul dislocă masa adipoasă de pe straturile profunde de unde vin și vasele de sânge care hrănesc grăsimea, determinând două consecințe:

- ischemia țesutului adipos, foarte sensibil la lipsa de irigație;

- un proces inflamator care va atrage macrofage ce ulterior vor distruge adipocitele dislocate.

2.Scăderea controlată a temperaturii, duce la accentuarea ischemiei (lipsei de irigație) a țesutului adipos și apoptoza adipocitelor, care ulterior vor fi fagocitate și eliminate prin sistemul limfatic. Apoptoza este un proces prin care celulele declanșează propria lor auto-distrugere ca răspuns la un anumit semnal. Apoptoza se deosebește de alte forme de moarte celulară programată, prin faptul că este caracterizată de prezența unui grup de enzime cu activitate proteolitică, așa numitele caspaze, care joacă un rol primordial în procesul de auto-distrugere.

De ce nu se distrug și țesuturile din jur? Pentru că acestea sunt mult mai rezistente la variațiile de temperatură și nu reacționează la astfel de variații de temperatură. Creșterea temperaturilor ar duce desigur la precipitarea proteinelor, la fel cum scăderea în aceste țesuturi la sub 0°C ar duce la apariția de microcristale de gheață în vasele de sânge, cu ischemie și ulterior cu necroza acestor țesuturi.

Cum sunt eliminate celulele grase?
Procesul de eliminare a adipocitelor expuse la tratamentul LipoCryo este următorul:
– direct: prin cristalizare urmată de apoptoza și dizolvarea progresivă a celulelor cu eliberarea treptată a lipidelor într-un interval de 2-6 săptămâni;
– indirect: ca o consecință a stimulării sistemului nervos simpatic ce va induce lipoliza.

Candidatul ideal este o persoana ce prezintă exces de grasime localizata in diferitele zone ale corpului.

 • sarcina;
 • perioada de alăptare;

 • cancer;

 • inflamații acute;

 • insuficienta renala;

 • insuficienta hepatica;

 • persoane cu pacemaker;

 • diabet;

 • epilepsie;

 • boli ale pielii în zona de tratament;

 • implanturi de metal și plastic.

Nu necesita nici un fel de pregatire. Totusi cu 3 săptămâni înainte de tratament se recomandă evitarea consumului de alimente bogate în acid arahidonic.

Procedura nu este dureroasă pentru pacienți; vor simți o tensiune ușoară în apropierea zonei tratate din cauza efectului de vid și o senzație puternică de frig în special la începutul procedurii.

Un aplicator special este poziționat pe zona selectată unde va acționa prin aspirarea zonei (creerea unui vacuum) și prin criogenizarea țesutului adipos.

Celulele grase (adipocite) din țesutul subcutanat (sub dermă) sunt în cea mai mare parte celule bogate în acizi grași saturați și astfel deosebit de sensibile la acțiunea frigului. Pe de altă parte, elementele adiacente precum vasele de sânge, nervii periferici, melanocitele, fibrocitele sau celulele sărace în grăsime sunt mult mai puțin sensibile la expunerea la frig. Această caracteristică rezultă în eliminarea adipocitelor fără vătămarea țesuturilor adiacente.

Recomandam realizarea a 2-4 sedinte de Lymphastim (drenaj limfatic) care va ajuta la drenarea celulelor grase distruse prin criolipoliza si astfel va va ajuta sa obtineti rezultate mai bune si mai rapide.

Recomandam efectuarea de exercitii fizice sustinute pe toata durata realizarii sedintelor de LipoCryo, care ajuta atat la eliminarea celulelor grase distruse, cat si la tonifierea pielii .

Nu necesita timp de recuperare.

Pot apare mici vanatai dupa procedura care se vor remite singure in 7-10 zile.

În funcție de grosimea inițială a țesutului adipos, reducerea medie va fi între 3 și 15 mm; Aproximativ 40% din rezultat va fi vizibil după 15 zile dar rezultatele definitive se vor vedea după minim 6 săptămâni. În acel moment se va evalua oportunitatea unei alte ședințe.

In final ar trebui sa observam:

 • Reducerea celulitei;

 • Reducerea stratului de grasime;

 • Reducerea in circumferinta;

 • Scaderea pliului cutanat.

Daca va mentineti grautatea constata, rezultatele sunt defintive.

Se preferă ca timpul de așteptare între 2 ședințe pe aceeasi zona să fie aproximativ 45 de zile.

Evitati folosirea de anticoagulante cu 7 zile inainte de tratament si 2-3 zile dupa procedura.

Exilis+LipoCryo+Lymphastim
În cazul unei grăsimi ,,pufoase’’ se folosește Exilis Elite pentru topirea țesutului adipos în diferitele zone ale corpului și tonifierea pielii, urmată de un tratament de eliminare a grăsimii topite prin sistemul de drenaj limfatic al corpului. Se asociază cu criolipoliza care va potența efectul radiofrecvenței.


X-Wave+LipoCryo+Lymphastim
Celulita fibroasă se tratează cu X-Wave , pielea devine mai fermă proliferându-se noile fibre de colagen. Lymphastim, prin cele peste 25 de programe cumprinzând 15 forme de masaj, reușește să dreneze corpul de toxine și celulită și să reducă edemul. Se asociază cu criolipoliza care va potența efectul radiofrecvenței. Prin această combinație chiar și persoanele slabe care au doar celulită pe anumite părți ale corpului devin fane ale acestui tip de terapie combinată.

LipoCryo + Vanquis Me - aduce combinatia cea mai puternica pentru tratarea depozitelor adipoase.

Pot fi realizate diferite combinatii terapeutice in functie de necesitatile fiecarei paciente.


 

LypoCryo

Triada succesului - de 3 ani numarul 1 in lume

Pot fi realizate diferite combinatii terapeutice in functie de necesitatile fiecarei paciente.

Povesteste-ne experienta ta

×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj