Ultima tehnologie cu lumina intens pulsata! Epilarea este acum mai sigura ca niciodata!

CE ESTE EXILITE?

BTL EXILITE reprezinta cel mai modern si sigur aparat medical care functioneaza cu lumina intens pulsata.

Este singurul aparat profesional cu lumina intens pulsata care functioneaza cu mai multe lungimi de unda adresandu-se astfel mai multor patologii.

Control perfect al energiei undei luminoase, fara risc de arsura.

Destinat hiperpigmentarilor, rozaceei, acneei, rejuvenarii faciale si desigur pentru epilare definitiva atat faciala cat si corporala.

Clinica ARESTETIC recomanda BTL AESTHETICS!

Cele mai sigure si eficiente aparate medicale din domeniul esteticii!

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA EXILITE?

Tratamentul EXILITE prin fotoregenerare SPL funcţionează pe principiul fototermolizei selective, care este proprietatea melaninei (din leziunea pigmentară) sau a hemoglobinei (din vasul dilatat) de a absorbi energia luminoasă pe care o converteşte în caldură la nivelul pielii, fără a ţinti structurile tegumentare înconjurătoare, dând un imbold puternic activităţii din interiorul celulelor. Principalele componente ale foto-îmbătrânirii (îmbătrânirea cauzata de expunerea neprotejata la soare) sunt reprezentate de discromia pielii (petele) şi teleangiectaziile faciale (vasele dilatate faciale), acompaniate şi de alte manifestări ale fotoîmbătrânirii (riduri, piele uscată, etc.).

Cum acţionează tratamentul de fotoregenerare?

Lumina intens pulsată induce o temperatură ridicată în profunzimea ţesuturilor. Astfel metabolismul intracelular este mult intensificat, stimulând fibroblaştii să sintetizeze elastină şi colagen, ceea ce duce la o îmbunătăţire semnificativă a calităţii tenului. Înainte de tratamentul se impune efectuarea unui test de piele pentru tolerabilitatea pielii.

Tehnologia Exilite oferă o soluție sigură, ușoară, nedureroasă și rapidă de îndepărtare a părului nedorit, putând fi folosită cu succes pe corp sau pe față. Tehnologia BTL de ultimă oră garantează distribuția energiei aplicate, reducând la minimum riscul de afectare a pielii. Rezultatele clinice excelente sunt asigurate de o putere a energiei care ajunge până la 40 J/ cm pătrat.

Atât pacientul, cât şi operatorul beneficiază de o terapie rapidă iar datorită sistemului de răcire avansat a safirului, terapia este blândă cu pielea.

Filtrele de o precizie înaltă stabilesc spectrul luminos necesar, astfel încât să poată fi tratată o gamă cât mai mare de indicaţii estetice, precum acneea, hiperpigmentaţiile, leziunile vasculare sau epilarea pe fototipuri de piele IV şi V. Pentru obţinerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe sedinţe în funcţie de modificările existente sau de reactivitatea pielii, sedinţele fiind spaţiate la un interval de aproximativ 4 săptămâni. Rezultatele şi numărul şedinţelor de care este nevoie depinde de la individ la individ şi de zona care este tratată.

CUM ACTIONEAZA EXILITE?

Informații procedură

 • Durata procedurii

  5-60 minute in functie de zona

 • Numar sedinte optime

  4-6

 • Timp de recuperare

  Fara timp de recuperare

 • Remanenta efectului

  Permanent

 • Disconfort/ Durere

  Minim

 • Cost informativ

  De la 100 lei

Întrebări Frecvente

Tratamentul EXILITE prin fotoregenerare SPL funcţionează pe principiul fototermolizei selective, care este proprietatea melaninei (din leziunea pigmentară) sau a hemoglobinei (din vasul dilatat) de a absorbi energia luminoasă pe care o converteşte în caldură la nivelul pielii, fără a ţinti structurile tegumentare înconjurătoare, dând un imbold puternic activităţii din interiorul celulelor. Principalele componente ale foto-îmbătrânirii (îmbătrânirea cauzata de expunerea neprotejata la soare) sunt reprezentate de discromia pielii (petele) şi teleangiectaziile faciale (vasele dilatate faciale), acompaniate şi de alte manifestări ale fotoîmbătrânirii (riduri, piele uscată, etc.).

Lumina intens pulsată induce o temperatură ridicată în profunzimea ţesuturilor. Astfel metabolismul intracelular este mult intensificat, stimulând fibroblaştii să sintetizeze elastină şi colagen, ceea ce duce la o îmbunătăţire semnificativă a calităţii tenului.

Persoanele cu pete cutanate (hiperpigmentare)

Lumina intens pulsată acţionează asupra acumulărilor de melanină, care prin exfoliere sunt eliminate. După tratament, leziunile pigmentare pot să aibă un aspect uşor denivelat şi se vor închide la culoare treptat în următoarele 24-48 de ore (maro închis sau chiar negru), apoi se pot forma mici cruste care vor cădea în următoarele 10-21 de zile, când leziunea se va depigmenta. Tratamentul se poate relua după 3 săptămâni dacă pielea este complet refăcută. Imediat după tratament, poate să apară o uşoară senzaţie de arsură (asemănătoare celei postsolare), posibil însoţită de un uşor edem al zonei. Fenomenele dispar în 2-24 de ore iar pentru reducerea disconfortului se pot aplica pachete cu gheaţă pe zona tratată.

Persoanele cu rozacee sau cuperoza usoara

În cazul rozaceei, fotoregenerarea reduce aspectul roşiatic al pielii, care apare datorită retracţiei capilarelor de la suprafaţa pielii. În cazul cuperozei, în care există o dilataţie permanentă şi vizibilă a vaselor de sânge de la nivelul feţei, apare fotocoagularea hemoglobinei din vasele capilare superficiale, vase care absorb mai multă lumină decât pielea înconjurătoare, astfel încât vasele se reduc iar în timp dispar. Factorii care contribuie la intensificarea episoadelor de cuperoza sunt frigul, alimentele picante, alcoolul, emoţiile, dezechilibrele hormonale, sarcina sau utilizarea abuzivă a unguentelor cortizonice.

Pentru fotolifting, tratamentul ridurilor

Lumina intens pulsată determină contracţia fibrelor de colagen şi stimulează formarea de fibre noi, elastice, ducând la atenuarea ridurilor fine, cu un efect anti-aging pe termen mediu.

Pentru tratarea porilor usor dilataţi

Dimensiunile porilor sunt reduse prin stimularea sintezei de colagen. Sunt necesare 5-6 sedinţe efectuate la un interval de 3 săptămâni între ele.

Orice persoana care doreste sa scape de parul in exces sau nedorit (EPILARE DEFINITIVA)

 • Istoric de cancer, mai ales melanom malign sau recurențe ne-melanom, cancer de piele sau leziuni precanceroase.

 • Epilepsie și tulburări neurologice.

 • Orice infecție cutanată activă.

 • Bolile care pot fi stimulate de lumina soarelui, cum ar fi: Herpes simplex, Lupusul eritematos systemic sau Porfiria

 • Utilizarea de medicamente și/sau plante fotosensibile care pot provoca sensibilitate la expunerea de lumină.

 • Boli imunosupresoare, inlcusiv SIDA și infecția HIV, sau utilizarea de medicamente imunosupresive.

 • Afecțiuni medicale care pot afecta vindecarea rănilor.

 • Antecedente ale pacientului privind dereglări hormonale sau endocrinologice, cum ar fi Sindromul ovarului polichistic sau diabet, cu excepția cazului în care sunt sub control.

 • Antecedente de răspuns anormal la lumina soarelui.

 • Antecedente de coagulopatii, utilizarea de anticoagulante sau aspirină.

 • Antecedente de cicatrici cheloide.

 • Pielea foarte uscată.

 • Expunerea la soare sau bronzare artificială timp de 3-4 săptămâni înainte/ după tratament.

 • Tipul de piele VI (neagră)

 • Sarcina

Evitati soarele sau solarul cu minim 1 luna inaintea acestei proceduri

Pentru cele mai buna rezultate in epilarea definitiva, nu folositi metode de epilat care afecteaza radacina firului de par minim 4 saptamani inainte de procedura. Folositi lama cu 2 zile inainte astfel incat firul de par tsa aiba aproximativ 2 mm pe zona ce urmeaza a fi tratata.

Inaintea inceperii procedurii veti primi o pereche de ochelari opaci pentru a va proteja ochii de lumina extrem de intensa declansata de aparat.

Procedura consta in aplicarea unor spoturi luminoase care se vor transforma la nivelul pielii in caldura realizand fototermoliza.

Procedura poate fi realizata pe orice zona a corpului.

Evitati soarele si solarul minim o luna dupa tratament.

Nu rupeti crustele care apar in cazul tratamentelor pentru pete.

Nu asociati cu tratamente exfoliante sau alte tratamente cu lumina intens pulsata sau laser.

Nu necesita timp de recuperare. Va puteti relua activitatea imediat dupa procedura cu conditia sa evitati expunerile la soare sau solar. In cazul aparitiei unor mici cruste (care apar la tratamentele pentru pete de culoare) acestea nu trebuiesc rupte, ele cad dupa 5-7 zile. Dupa 24 de ore de la tratament, puteti aplica fondul de ten.

Poate sa apara inrosirea zonei tratate iar in cazul petelor de culoare acestea se vor inchide la culoare dupa care se vor exfolia.

Petele de culoare excesive se estompeaza sau dispar.

Rozaceea se estompeaza.

Micile firisoare de sange de pe fata dispar.

Pielea devine mai luminoasa, mai ferma si mai elastica.

Acneea se estompeaza.

Parul nedorit este eliminat progresiv, in 5-8 sedinte.

Pentru acne, tratamentele se repeta la distanta de 1-2 saptamani.

Pentru hiperpigmentatii , tratamentele se repeta la distanta de 2-3 saptamani.

Tratamentele vasculare se repeta la distanta de 2-4 saptamani.

Tratamentele de rejuvenare faciala se repeta la distanta de 2-4 saptamani.

Pentru epilare, tratamentele se repeta la 4-8 saptamani.

Nu urmati tratamentele ablative cu radiofrecventa mai devreme de 4 saptamani.

Exilite se poate asocia cu succes cu peelingul chimic sau cu tratamentele Laser Cutera in functie de patologie si de rezultate dorim sa obtinem. Tratamentele nu pot fi realizate in acelasi timp, ci la un interval de minim 3-4 saptamani dupa Exilite.

Asocierea tratamentelor se poate face doar la recomandarea medicului specialist.

Exilite

.

Exilite
Exilite
Aboneaza-te la newsletterul nostru!

Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Povesteste-ne experienta ta

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj