CE TREBUIE SA STIM DESPRE ENDYMED PRO?

3DEEPTM – ultima generație de tratament cu radio-frecvență multipolară.
Cu ajutorul ultimei generații de radio-frecvență, tratamentul este mai sigur și mai eficient ca oricând.
3DEEP™ reprezintă cea mai recentă inovație în ceea ce privește tratamentele cu radiofrecvență, folosind surse multiple de energie (radiofrecvență multipolară), împreună cu un soft complex pentru a controla frecvența energiei la nivelul electozilor aplicatorilor de tratament. Acest tip de tratament permite penetrarea uniformă și în adâncime a energiei termale, fără a afecta epidermul superior.

Avantajele 3DEEP™:
• tratamente personalizate pentru nevoile tale;
• tratament lipsit de disconfort și efecte secundare;
• tratament rapid cu un timp minim de recuperare;
• rezultate imediat vizibile
Această tehnologie patentată, re-activează și regenerează colagenul – piatra de temelie a pielii – eliminând ridurile, îmbunătățind aspectul celulitei și re-elasticizând pielea.
Astfel, reprezintă o soluție eficientă împotriva:
– ridurilor;
– a îmbătrânirii pielii;
– a zonelor lăsate ale pielii;
– a cicatriilor;
– pentru redefinirea volumetrică a corpului;
Tratamentul poate fi aplicat mai multor zone – unele greu de tratat prin tehnici tradiționale. Printre rezultatele imediat observabile se numără:
• piele mai mătăsoasă cu un ton și o textură mai sănătoasă
• un look îmbunătățit al pielii
• un contur mai fin al pielii
• ameliorarea cicatricilor cauzate de către acnee
• reducerea ridurilor
• reducerea din aspectul lăsat al pielii

3DEEP, prezintă 4 aplicatori:

1. Body contouring Handpiece REMODELARE VOLUMETRICĂ CORPORALĂ (Reducerea celulitei, tonifierea abdomenului, a fesierilor și coapselor).
Aplicatorul de tratament pentru 
remodelare volumetrică corporală a fost conceput pentru a trata zone mai ample ale corpului, cum ar fi: zona abdomenului, a fesierilor și a coapselor. Tratamentul ameliorează aspectul lax al pielii, atacă stratul celulitic și reduce cu eficiență din circumferința zonei targetate fără disconfort sau timp de recuperare. Pielea tratată își va redobândi elasticitatea iar textura pielii va fi îmbunătățită datorită efectului colagenului, în tot acest timp reducând din rotunjimile nedorite.

2. Body Tightening handpiece REMODELARE VOLUMETRICĂ LOCALIZATĂ
Aplicatorul de tratament pentru remodelare volumetrică locală a fost conceput pentru zone mai mici de tratament – focalizând eficient energia pe zona targetată. Tehnologia din spatele 3DEEP a fost concepută cu ajutorul unor experți în dermatologie și tehnologie RF. Aplicatorul a fost coneput pentru a trata: zona peri-ombilicală, gât, mâini și genunchi, astfel încât tratamentul 3DEEP™ de remodelare corporală locală este ideal pentru a da formă unor zone mai mici ale corpului, fiind unic pe piață. Prin programele presetate ale aparatului, cu ajutorul acestei sonde se poate realiza și întinderea pielii.

3. Facial Tightening handpiece REMODELARE VOLUMETRICĂ FACIALĂ
În mod similar același tratament se aplică și zonelor lăsate ale pielii feței, putând trata chiar și ridurile împreună cu multe alte efecte ale îmbătrânirii pielii. Aplicatorul de tratament pentru remodelare facială a fost conceput pentru a se potrivi geometriei unor zone foarte mici de tratament, specifice tratamentelor faciale. Aplicatorul a fost conceput pentru a trata în mod special: ridurile și pielea laxă (lăsată) din zona gâtului, a tâmplei, a obrajilor și a gatului (zona unde se formează gușa datorită vârstei sau a depunerilor adipoase).

Te asteptam la un consult!

CUM FUNCTIONEAZA ENDYMED PRO? INDICATII SI CONTRAINDICATII.

Ce este radio-frecvența și cum funcționează?
Radio-frecvența este o tehnologie prin intermediul căreia colagenul este stimulat la nivelul dermului prin încălzire. Dacă nivelul energiei este adecvat, colagenul se va contracta și va produce o schimbare imediat vizibilă la nivelul pielii. Tratamentul activează, ca efect secundar și producerea de colagen. Rezultatul remodelării cu ajutorul colagenului este o piele cu un aspect mai tânăr. Alte avantaje ale tratamentului cu RF ar fi nivelul de penetrare al undelor și faptul că nu este condiționat de tonul/culoare pielii.
Care sunt avantajele față de alte tipuri de tratament cu radio-frecventa?
Primele tehnologii cu RF dezvoltate (radiofrecvența monopolară și apoi cea bipolară), aveau dezavantajul de a pătrunde fie prea superficial, fie prea adânc în piele, ceea ce de multe ori putea fi dureros pentru pacient și, în cazuri extreme, putea cauza chiar arsuri superficiale.
Care este avantajul unic al tehnologiei 3DEEP?
Tehnologia 3DEEP™ multi-polară reprezintă cea mai nouă forma a tehnologiei cu radio-frecvență; capabilă să ofere un tratament sigur, cu un sistem complex pentru controlul energiei termice și protecția epidermului. Această tehnologie controlează eficient energia RF pentru a obține o matrice energetică tridimensională ce tratează zona targetată în profunzime, fapt posibil datorită unui algoritm sofisticat, și a unei poziționări speciale a electrozilor – ce prin respingere reciprocă pot împinge câmpurile electrice mult mai adânc, reducând riscul de a afecta straturile superioare și eliminând nevoia unei răciri active. Încălzirea selectivă, targetată eficient, activează colagenul de la nivelul dermului, astfel încât pielea lăsată își va redobândi elasticitatea iar textura pielii va fi îmbunătățită. Parametrii de tratament sunt personalizați în funcție de zona tratată și caracteristicile pielii.
3DEEP™ poate fi folosit pentru multiple aplicații medicale și estetice, incluzând micro-ablație, reîntinerire non-ablativă a pielii, remodelare volumetrică și tratamentul cicatricilor. Printre beneficiile tehnologiei 3DEEP se număra:
• permite penetrarea adâncă și focusată a energiei termale;
• elimină nevoia de răcire activă datorită controlului distribuției energiei termale la suprafața pielii;
• tratamentul este simplu, sigur și lipsit de orice disconfort;
• permite setarea unor parametri personalizați.

Indicatii

-celulita

-piele flasca

Contraindicatii

-Infecții cutanate

-Boli psihice

-dispositive metalice

-pacemaker cardiac

-cancer de piele

-sarcină

-tulburari grave de coagulare.

Informații procedură

 • Durata procedurii

  30-60 minute

 • Anestezie

  Fara

 • Timp de recuperare

  Fara

 • Numar sedinte optime

  4-6

 • Rezultatul final

  -

 • Cost informativ

  -

Întrebări Frecvente

Nu necesita pregatire inaintea proceduri.

În timpul procedurii, straturile adânci ale pielii sunt încălzite treptat, în timp ce temperatura la nivelul pielii rămâne stabilă în jurul valorii de 40° C (echivalentul unui duș fierbinte).

În funcție de mărimea zonei tratate, tratamentul poate dura între 30-45 minute. Tratamentul este relaxant, lipsit de durere sau orice fel de efecte secundare.

În urma tratamentului vă puteți relua imediat programul normal. S-ar putea să observați o ușoară roșeață în zona tratată, însă aceasta dispare de regulă în următoarele două ore.

Procedura nu determina reactii adverse sau complicatii. Imediat dupa procedura veti observa o roseata usoara care va dispare dupa 10-20 minute. Nu aveti restrictii dupa procedura.

La finalul tratamentului veti obtine o piele mai intinsa, cu reducerea in circumferinta, diminuarea celulitei si a aspectului de coaja de portocale precum si o diminuare a depozitelor de grasime localizate.

Procedura poate fi asociata cu orice alt tratament anticelulitic.

Numărul de tratamente recomandate este în funcție de tipul de tratament ales. De obicei, este vorba de maxim 6 tratamente la intervale de 1 săptămâna, unul față de celălalt. Veți putea observa îmbunătățiri vizibile la nivelul pielii începând cu cel de-al doilea tratament.

Odată cu stimularea producerii de colagen nou, pielea își va redobândi aspectul tânăr și elastic. Îmbunătățirile graduale vor continua chiar și după terminarea tratamentelor, datorită colagenului nou.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

Premiu 3
PREMII
Premiu 6
poza1
Premiu 5
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award 2018-2021
PREMII
PREMII
Premiu 2
Premiu 4
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award
PREMII
Premiu 1
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
poza2

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj