CE TREBUIE SA STIM DESPRE FOTOREGENERARE?

Tratamentul prin fotoregenerare cu lumină intens pulsată funcţionează pe principiul fototermolizei selective, care este proprietatea melaninei (din leziunea pigmentară) sau a hemoglobinei (din vasul dilatat) de a absorbi energia luminoasă pe care o converteşte în caldură la nivelul pielii, fără a ţinti structurile tegumentare înconjurătoare, dând un imbold puternic activităţii din interiorul celulelor. Principalele componentele ale fotoîmbătrânirii (îmbătrânirea cauzata de expunerea neprotejata la soare) sunt reprezentate de discromia pielii (petele) şi teleangiectaziile faciale (vasele dilatate faciale), acompaniate şi de alte manifestări ale fotoîmbătrânirii (riduri, piele uscată, etc.).
Tratamentul de fotoîntinerire (fotoregenerare/fotorejuvenare) poate fi aplicat pe orice zonă a pielii, cele mai frecvente fiind: faţa, gâtul, decolteul şi faţa dorsală a mâinilor. Tratamentul prin fotoregenerare poate fi încercat de oricine doreşte un aspect al pielii mai tânăr şi mai luminos, mai uniform şi mai neted.

Lumina intens pulsată induce o temperatură ridicată în profunzimea ţesuturilor. Astfel metabolismul intracelular este mult intensificat, stimulând fibroblaştii să sintetizeze elastină şi colagen, ceea ce duce la o îmbunătăţire semnificativă a calităţii tenului.

Asadar, EXILITE amplifica efectul de regenerare, folosind principiul efectului non-termic al tehnologiei luminoase modulate LED. Aceasta metoda reduce substanţial eritemul, îmbunătăţeşte regenerarea pielii şi stimulează producţia de colagen în ţesut.

CARE SUNT AVANTAJELE TRATAMENTULUI CU EXILITE?

Tehnologia BTL de ultimă oră garantează distribuția energiei aplicate, reducând la minimum riscul de afectare a pielii. Rezultatele clinice excelente sunt asigurate de o putere a energiei care ajunge până la 40 J/ cm pătrat.
Siguranta prin răcire termoelectrică.
Lungime puls de până la 240 MS.
Operare cu un singur aplicator.
Filtre 480, 530, 560, 640, 690 NM.
Safir luminos 11 MM x 40 MM.

CE REPREZINTĂ REJUVENAREA FACIALĂ?
Rejuvenarea facială presupune o combinaţie de proceduri folosite pentru readucerea trăsăturilor faciale la o formă iniţială, întinerită.
Rejuvenarea facială se adresează preponderent photoagingului, manifestat prin riduri faciale fine, piele subţiată şi flască, pete de culoare.
Secretul unei rejuvenări faciale reuşite constă într-o evaluare atentă a pacientei de către medicul estetician, stabilirea unor indicaţii corecte şi folosirea unor aparate medicale de top.

 

CE TREBUIE SĂ AFLI DE LA CHIRURGUL ESTETICIAN?
• dacă eşti un candidat bun şi dacă aşteptarile tale sunt realiste;
• ce tip de procedură se potriveşte cel mai bine nevoilor tale;
• care sunt riscurile şi complicaţiile prognozate în cazul tau; cum vor fi ele abordate;
• dacă vor apare cicatrici, şi dacă da, în cât timp se vor vindeca;
• care este perioada de recuperare;
cum arată rezultatele unor intervenţii similare anterioare din portofoliul medicului estetician.

 

INDICAŢIILE REJUVENĂRII FACIALE:
• prezenţa semnelor vizibile ale îmbătrânirii pielii;
• piele flască;
• linii mandibulare şterse;
• riduri fine faciale;
• Lentigo-uri (pete de bătranețe);
• Melasme (pete);
• Pierderi de tonus;
• Hiperpigmentări;
• Pierderi de elasticitate;
• Acnee şi cicatrici postacneice,

CARE SUNT VARIANTELE TERAPEUTICE?
-laser: de departe metoda cea mai spectaculoasă de rejuvenare facială, însă trebuie precizat că nu orice persoană are indicaţie pentru rejuvenare facială cu laser.

-tratamente cu lumină intens pulsată: tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumină intens pulsată pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului. Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune 3-6 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile; după terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere. Clinica noastră vă oferă posibilitatea acestui tratament în mai multe spectre de lumină, cu rezultate excelente.

peeling chimic şi mecanic;
- mezoterapie;

- tratament cu oxigen hiperbaric;

- PRP;

- tratamente cu radiofrecvenţă: au indicaţie îndeosebi pe cicatricile postacneice, riduri fine, pete de culoare - clinica noastră vă oferă tratamente cu radiofrecvenţă multipolară, cea mai nouă tehnologie în domeniu, cu rezultate spectaculoase după prima şedinţă;

- produse cu acid hialuronic.

 

Efectele rejuvenării faciale sunt de lungă-durată. Refacerea suprafeţei pielii cu ajutorul laserului are efecte permanente. Pentru a menţine timp îndelungat efectele rejuvenării faciale şi pentru a încetini îmbătrânirea pielii, trebuie să vă hidrataţi corespunzător (minim 2 litri de lichide pe zi), să evitaţi fumatul şi expunerile la soare, să evitaţi consumul abuziv de medicamente (îndeosebi antiinflamatoare şi antibiotice) şi să foloseşti topice locale (creme) doar sub indicaţie medicală.

Te asteptam la un consult!

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE FOTOREGENERARII?

Fotoregenerarea are indicatii pentru :

- Reintinerire faciala, estomparea liniilor fine, contur facial, diminuare pori dilatati;

- Acnee;

- Teleangiectazii, cuperoza, rozacee;

- Hiperpigmentatii.

Contraindicatiile relative sunt:

Istoric de cancer, mai ales melanom malign sau recurențe ne-melanom, cancer de piele sau leziuni precanceroase;
• Epilepsie și tulburări neurologice;
• Orice infecție cutanată activă;
• Bolile care pot fi stimulate de lumina soarelui, cum ar fi: Herpes simplex, Lupusul eritematos systemic sau Porfiria;
• Utilizarea de medicamente și/sau plante fotosensibile care pot provoca sensibilitate la expunerea de lumină;
• Boli imunosupresoare, inlcusiv SIDA și infecția HIV, sau utilizarea de medicamente imunosupresive;
• Afecțiuni medicale care pot afecta vindecarea rănilor;
• Antecedente de răspuns anormal la lumina soarelui;
• Antecedente de coagulopatii, utilizarea de anticoagulante sau aspirină;
• Antecedente de cicatrici cheloide;
• Pielea foarte uscată;
• Expunerea la soare sau bronzare artificială timp de 3-4 săptămâni înainte/ după tratament;
• Tipul de piele VI (neagră);
• Sarcina.

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE FOTOREGENERARII?
CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE FOTOREGENERARII?

Informații procedură

  • Durata procedurii

    30-60 minute

  • Numar sedinte optime

    1-6 sedinte

  • Timp de recuperare

    Fara timp de recuperare

  • Remanenta efectului

    1-6 luni

  • Discomfort/Durere

    Minim disconfort

  • Cost informativ

    De la 250 lei

Întrebări Frecvente

In cazul unui ten incarcat, cu o zi inainte de procedura, se recomanda o exfoliere usoara acasa sau un tratament de curatare prin microdermabraziune in clinica. Tenul nu trebuie sa prezinte leziuni in momentul aplicarii tratamentului cu lumina intens pulsata. Înainte de tratamentul efectiv, se impune efectuarea unui test de piele pentru tolerabilitatea pielii.

În aceeași ședință se poate trata zona feței, gatul si decolteul. Procedeul poate dura între 30 și 60 de minute. Inaintea inceperii procedurii, veti primi o pereche de ochelari opaci pentru a va proteja ochii de lumina extrem de intensa declansata de aparat. Procedura consta in aplicarea unor spoturi luminoase care se vor transforma in caldura la nivelul pielii, realizand fototermoliza. Câte sesiuni sunt necesare? Pentru obţinerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe sedinţe în funcţie de modificările existente sau de reactivitatea pielii, sedinţele fiind spaţiate la un interval de 10-21 de zile. Rezultatele şi numărul şedinţelor de care este nevoie depind de la individ la individ şi de zona care este tratată. La cat timp se repeta tratamentul? In general, se realizeaza 1 sedinta la 21 de zile.

Patru saptamani dupa tratament, nu este indicata expunerea la soare, solar sau aplicarea de creme autobronzante . Se recomanda folosirea factorului de protectie solara 50+. Nu necesita timp de recuperare.

De regula, nu exista reactii adverse. Pot aparea un usor edem sau eritem care dispar la cateva ore dupa tratament.

Se obtine un aspect al tenului mai tanar si mai luminos, cu pori dilatati estompati si linii fine diminuate. Petele de culoare excesive se estompeaza sau dispar, rozaceea se estompeaza, micile firisoare de sange de pe fata dispar, pielea devine mai luminoasa, mai ferma si mai elastica, acneea se estompeaza. Rezultatele şi numărul şedinţelor de care este nevoie depind de la individ la individ şi de zona care este tratată.

Exilite se poate asocia cu succes cu peelingul chimic sau cu tratamentele Laser Cutera in functie de patologie si ce rezultate dorim sa obtinem. Tratamentele nu pot fi realizate in acelasi timp, ci la un interval de minim 3-4 saptamani dupa Exilite. Asocierea tratamentelor se poate face doar la recomandarea medicului specialist.

Nu urmati tratamentele ablative cu radiofrecventa mai devreme de 4 saptamani.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

Premiu 5
PREMII
PREMII
Premiu 1
PREMII
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award
PREMII
Premiu 3
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 6
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award 2018-2021
Premiu 4
PREMII
Premiu 2

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj