Tratamentul ridurilor cu Radiesse

Radiesse este utilizat pentru corectarea liniilor faciale, a ridurilor si cutelor si pentru modelarea conturului facial, obtinandu-se astfel reconstructia frumusetii naturale.
Tratamentul cu radiesse stimuleaza productia naturala de colagen in tesuturile faciale si creste volumul pielii. Cu varsta, scade continutul de colagen al pielii ce ii confera volum, flexibilitate si rezistenta. Pierderea elasticitatii si a volumului determina aparitia ridurilor, liniile faciale si relaxarea pielii diminuand aspectul tineresc al acesteia.

Te asteptam la un consult!

Care este durata tratamentulu si ce perioada de recuparere are?

Aprox. 10 min, tratamentul fiind scurt si nedureros, tratamentul  are efect intre 12-24 luni in functie de cantitatea si zona injectata, dupa care e necesar un nou tratament.
Reintoarcerea la activitatile cotidiene este imediata. Se recomanda aplicarea de gheata pe locul injectat.

Efecte secundare

Toate efectele secundare care pot aparea sunt: edeme locale, roseata, vanatai si senzatie de mancarime sunt normale si dispar in cateva zile.
Tratarea zonelor cheie ale fetei cu Radiesse poate duce la efecte excelente de lifting. Re-volumizarea  zonelor cheie (cel mai frecvent obraji, linia maxilarului si barbia).

Povesteste-ne experienta ta

Premii

poza2
poza1
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 1
PREMII
Premiu 2
PREMII
PREMII
Premiu 5
PREMII
PREMII
Premiu 3
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 4
Premiu 6
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj