Alidya o noua solutia care vizeaza imbunatatirea aspectului pielii si inlaturarea celulitei.
Alidia genereaza o schimbare fiziologica in functionarea tesuturilor si acest lucru are beneficii la nivel estetic, reducand astfel sau eliminand celulita. Pprin continutul sau, ajuta pielea sa se refaca intr-un mod cu totul natural, deoarece nu contine niciun produs farmaceutic. Tratamentul celulitei cu Alidya imbunatateste ph-ul pielii, mobilizeaza lichidele si oxigeneaza tesuturile, astfel incat pielea devine din nou sanatoasa.

Alidya actioneaza asupra calitatii pielii fiind solutia perfecta si ideala pentru combaterea unei probleme estetice cum este celulita! Aceasta solutie trateaza intens formarea celulitei si asigura netezirea pielii.

Te asteptam la un consult!

Care sunt indicatiile mezoterapiei cu Alidya?

Alidya este utilizat cu succes in tratamentul lipodistrofiei ginoide(celulita), cu component edematos, moale, celulita difuza.De asemenea se foloseste la pacienti cu celulita si depozite localizate, dupa terminarea unui tratament de liposuctie sau intralipoterapie.

O sedinta de mezoterapie cu Alidya dureaza in medie 20-45 min. In functie de stadiul celulitei si zona afectata, sunt necesare intre 6-12 sedinte care se vor repeta o data pe saptamana.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

Premiu 1
PREMII
PREMII
poza2
Premiu 2
PREMII
PREMII
poza1
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 6
PREMII
Premiu 3
PREMII
Premiu 5
Premiu 4
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj