EFICIENTA MAXIMA IN REJUVENAREA FACIALA

CE TREBUIE SA STIM LASERUL FRACTIONAT PEARL?

Acest laser are o lungime de undă nemaiîntalnită la niciun alt laser, patentată de Cutera, aflându-se la mijloc între lungimea de unda a laserului cu CO2 (cu sângerare redusă dar zemuire mare și cu risc mai mare de hipopigmentare și infecție) și lungimea de undă a  laserului ErYag (cu risc mai mare de sângerare), ambele utilizate de asemenea pentru rejuvenare. Avantajul laserului Pearl (2790nm) este că distruge suprafața epidermului și sigilează (coagulează) porțiunea lui mijlocie, ceea ce face ca riscul de infecții și sângerare să fie minim. De asemenea, căldura reziduală care ajunge în derm are ca efect remodelarea colagenului (skin tightening).

Ce tratăm cu laserul Pearl?

- ridurile fine (se pot trata și ridurile mai adânci dar nu cele foarte profunde – ele doar își îmbunătățesc aspectul).

- ameliorăm textura pielii.

- cicatricele postacneice moderate, keratozele seboreice.

- discromiile date de expunerea îndelungată la soare/solar.

Pielea își recapătă aspectul elastic și luminos, ridurile fine dispar, cele moderate și profunde se ameliorează mult. Fața devine luminoasă și tânără.

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA LASERUL CUTERA PEARL?

Cel  mai eficient tratament  în tratarea ridurilor este laserul Pearl fracționat, care are o lungime de undă de 2790 nm. Laserul fracționat produce ablația (distrugerea), coagularea, încălzirea controlată și profundă (sub forma de coloane foarte fine). Urmarea acestor acțiuni este stimularea vindecării și sintezei de colagen, plecând de la nivelul zonelor lezate, având ca efect ameliorarea aspectului ridurilor profunde.

Laserul Pearl fracționat prezintă două mari avantaje față de alte lasere:

-elimină distrugerile prea mari, produse în cazul laserelor cu CO2 și ErYag

-asigură o hemostază și o încălzire profundă eficientă.

Imagine similară

Informații procedură

 • Durata procedurii

  60 minute

 • Nr sedinte/interval timp

  1-2 sedinte/ 2 luni

 • Timp de recuperare

  7-14 zile

 • Remanenta efectului

  Permanent

 • Rezultatul final

  2 luni

 • Cost informativ

  De la 970 lei

Întrebări Frecvente

Trebuie făcut un tratament împotriva virusului herpetic dacă există antecedente locale (pentru ca acest virus se poate reactiva în condițiile în care supunem pielea unui stres). De asemenea, se face o anestezie locală prin aplicarea unei creme anestezice(sau a unui gel).

Această cremă are rolul de a anestezia pielea și de a face procedura ușor de suportat. După îndepărtarea anestezicului, se degresează pielea cu acetonă. Pacientul va purta ochelari speciali pentru protecția ochilor.

Tratamentul Pearl durează 20-30 de minute. Se contraindică tratamentul dacă există acnee activă sau alte leziuni active pe față. Se recomandă Pearl doar pentru tratamentul feței tipurilor de piele I-III.

-se aplică cremă anestezică pe toată zona de tratat 

-se șterge apoi anestezicul și se degresează zona

-se aplică ochelarii de protecție

– se aplică laserul pe toata zona de tratat, făcându-se 2-3 treceri succesive, insistându-se asupra ridurilor mai profunde.

Aspectul posttratament va fi de arsură solară.

-la final se aplică o cremă hidratantă, care se continuă 5-7 zile După tratament apar mici puncte de sângerare care vor persista 1-2 zile după tratament. Se va opri ușor sângerarea cu comprese sterile. Pielea va fi roșie câteva zile. După 5-7 zile se poate aplica farduri sau fond de ten. Număr ședințe: 1-2 la interval minim de 2 luni.

Imediat după procedură, pielea arată ca arsă de soare iar în 3-4 zile se exfoliază. Repausul este  de aproximativ  5-7 zile, apoi putem reveni la activitățile curente.

Se recomandă concediu la domiciliu pentru 5-7 zile, fără expunere la praf, lumină, căldură. Crema aplicată se curăță la nevoie cu apă termală, ușor, fără frecare, prin tamponare.   Crema hidratantă indicată de medic se aplică de câte ori este nevoie ca să se mențină din abundență (timp de 4-7 zile). Nu se folosește nici un alt produs pe față (cu excepția cremei hidratante pe perioada celor 4-7 zile după tratament și a cremei fotoprotectoare, după cele 7 zile). In primele două zile trebuie să dormim cu capul mai ridicat pe o pernă mai înaltă (pentru evitarea umflării feței – rar) și pe spate (pentru a evita frecarea de așternuturi).  Se recomanda evitarea expunerii la soare  timp de minim o lună după intervenție.

-edem

-eritem

-mici besicute cu lichid

-pot aparea mici arsuri

-pot aparea infectii localizate daca nu urmati recomandarile medicului

Efectul începe să se vadă după 7-14 zile dar structura pielii continuă să se îmbunătățească în timp (odată cu remodelarea colagenului). La 2 – 6 luni putem aprecia rezultatele si recomandarea unei eventuale noi sedinte. În funcție de gradul de îmbătrânire a pielii, sunt necesare 1-2 ședințe la peste 2-3 luni distanță.

Nu necesita alte asocieri estetice intrucat rezultatele sunt exceptionale folosind doar aceasta procedura.

Aboneaza-te la newsletterul nostru!

Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award
Morpheus8 Award 2018-2021
Premiu 4
poza2
PREMII
PREMII
Premiu 6
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 2
PREMII
PREMII
Premiu 3
PREMII
PREMII
Premiu 5
PREMII
Premiu 1
PREMII
poza1
Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj