CE TREBUIE SA STIM DESPRE TRATAMENTUL CU OXIGEN HIPERBARIC?

Înaintarea în vârstă, expunerea excesivă la soare, stresul, poluarea sunt factori care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii având ca rezultat apariţia ridurilor, pierderea elasticităţii şi a luminozităţii tegumentului. Procesul de îmbătrânire este determinat de scăderea aportului de sânge din ţesuturi. Oxigenarea pielii înseamnă revascularizarea ei, recăpătarea tonusului şi a luminozităţii, conferindu-i acesteia un aspect sănătos. Oxigenul şi principiile active lucrează în sinergie pentru a elimina radicalii liberi şi în acelaşi timp pentru a stimula producerea de colagen şi elastină.
Tratamentul cu oxigen hiperbaric este absolut natural, non invaziv, relaxant şi nu afectează în nici un fel mimica şi expresivitatea feţei.Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament care se adresează tocmai cauzei apariţiei ridurilor şi degradării pielii cauzate de îmbătrânire, fiind bazat pe tehnologia oxigenării hiperbarice şi pe infuzia în profunzime a unor cocktailuri personalizare, putând fi folosit pe toate tipurile de ten, la orice varsta. Acest tratament poate fi, de asemenea, recomandat ca un tratament calmant după soare sau după ce pielea a fost expusă la diferite condiţii de vânt. Imediat după tratament se poate aplica machiajul.

Te asteptam la un consult!

CARE SUNT AVANTAJELE OXIGENULUI HIPERBARIC?

Marea majoritate a aparatelor cu oxigen hiperbaric folosesc niște kituri (cocktailuri) de substanțe gata preparate de către producător, prezentând dezavantajul că și la 20 de ani, și la 40 de ani și la 60 de ani, terapeutul este obligat să folosească pentru o anume afecțiune același cocktail. Însă pielea își schimbă în timp structura, în același timp necesitățile ei de hidratare și alimentare fiind diferite. Noi vă propunem posibilitatea să efectuați tratamente personalizate cu oxigen hiperbaric înalt purificat, în funcție de necesitățile tenului dumneavoastră medicii noștri realizând diferite cocktailuri de substanțe. În acest fel, vă asigurăm că rezultatele vor fi maxime.

Oxigenul hiperbaric de puritate medicală (98%) curăţă tenul, îl oxigenează, deschide porii şi înlătură celulele moarte. Masajul cu oxigen activează circulaţia sanguină şi metabolismul celular.
Oxigenul pur se combină cu produse cosmetice cu ingrediente active puternice, 
care sunt împinse prin presiunea oxigenului în straturile profunde ale pielii. În acesta etapa fata este tratata cu oxigen pur, inhalând astfel atât prin inspiraţie, cât şi prin fiecare por al pielii, oxigen de puritate aproape perfectă.

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE?

Oxigenul hyperbaric are indicatii pentru:

ridurile fine de pe obraz;
• ridurile de la coada ochilor;
• ridurile din jurul gurii;
• reducerea dimensiunii porilor;
• ameliorarea texturii tenului;
• ameliorarea acneii;
• reîntinerirea globală a aspectului feţei;
• arsuri solare;
• dermatită.

Contraindicatiile sunt reprezentate de:

 alergii la constituenţii cocktailurilor;
• bolile autoimune;
• infecţii cutanate locale.

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE?
CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE?

Informații procedură

 • Durata procedurii

  30-90 minute

 • Numar sedinte optime

  1-6 sedinte

 • Timp de recuperare

  Fara timp de recuperare

 • Remanenta efectului

  1-6 luni

 • Discomfort/Durere

  Fara

 • Cost informativ

  De la 250 lei

Întrebări Frecvente

In cazul unui ten incarcat, se recomanda o exfoliere usoara acasa sau se poate asocia in clinica cu tratamentul de curatare prin microdermabraziune.

În aceeași ședință se poate trata zona feței, gatul si decolteul. Procedeul poate dura între 30 și 90 de minute.  Presiunea puternică și puritatea foarte mare (98%) a oxigenului conduce la rezultate fabuloase încă de la prima şedinţă. Tratamentul facial cu oxigen hiperbaric presupune un protocol în 4 paşi:

1.OXY PLUS suplimentează direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel condiţiile unui ten tânăr. Oxigenul hiperbaric de puritate medicală (98%) curăţă tenul, îl oxigenează, deschide porii şi înlătură celulele moarte. Masajul cu oxigen activează circulaţia sanguină şi metabolismul celular.

2. Oxigenul pur se combină cu produse cosmetice cu ingrediente active puternice, care sunt împinse prin presiunea oxigenului în straturile profunde ale pielii. Tratamentul este realizat pe intreaga fata, se eliberează oxigen pur, inhalând astfel atât prin inspiraţie, cât şi prin fiecare por al pielii, oxigen de puritate aproape perfectă.

II. Mezoterapie virtuala: OXY PLUS înglobează şi mezoterapia virtuală ce combină electroporaţia cu electroosmoză pentru a facilita pătrunderea ingredientelor active în derm. Prin mezoterapie virtuală reconstruim pielea şi ţesuturile din interior.

III. Biostimulare: tratament anti-age foarte căutat care este, în esenţă, un excelent tonic facial, cu rezultate remarcabile într-un timp extraordinar de scurt. Capătul de tratament bipolar, conceput special pentru zone mici de biostimulare, permite un focus special pe cearcăne.

IV. Vacuum: Masajul facial cu vacuum este o procedură excelentă pentru decongestionarea ţesuturilor şi impulsionarea microcirculaţiei faciale. Cate sedinte sunt necesare? De regula, se recomanda intre 1 si 6 sedinte. In functie de aspectul pielii si de ceea ce dorim sa tratam, tratamentul poate fi aplicat si zilnic. La ce interval de timp se repeta sedintele? In general, se realizeaza 1 sedinta pe saptamana insa in functie de ceea ce dorim sa tratam, sedintele se pot realiza de 2-3 ori pe saptamana sau chiar zilnic.

Se recomanda produse de intretinere pentru mentinerea rezultatelor obtinute. Nu necesita timp de recuperare. Va puteti relua activitatile cotidiene imediat. Tratamentul poate fi realizat in orice moment al zilei fara nici un risc.

De regula nu exista reactii adverse. Exceptional, pot aparea:

• eritem;

• edem uşor;

• reacţii alergice cutanate locale;

• uşor prurit.

• detoxifiază pielea;

• estompează cearcănele şi pungile de sub ochi

• lasă pielea vizibil întinerită şi un ten uniformizat, redându-i luminozitatea și tonicitatea;

• reglează excesul de sebum;

• tine acneea sub control;

• regenerează ţesuturile;

• ameliorează cuperoza;

• șterge ridurile fine și definește conturul facial, având efect de lifting facial.

In functie de tipul de ten, procedura se poate asocia in aceeasi zi cu tratamente de curatare sau lifting nechirurgical.

Aceasta procedura poate fi combinata cu multiple alte tratamente, fara nici un fel de risc.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

Premiu 1
PREMII
PREMII
poza2
Morpheus8 Award 2018-2021
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 5
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 3
PREMII
Morpheus8 Award
Premiu 6
PREMII
Premiu 2
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 4
poza1
PREMII

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj