CE TREBUIE SA STIM DESPRE LIFTINGUL CU EXILIS ELITE?

Liftingul nechirurgical cu Exilis Elite reprezintă un nou standard în retracția pielii, asigură reducerea ridurilor de lungă durată și întinerirea tenului. Toate zonele de pe față și gât pot fi tratate pentru un aspect îmbunătățit.
Exilis Elite este un sistem revoluționar de tratament estetic care are la bază două tehnologii avansate:
– emisia de energie sincronizată (EES): o nouă soluție de încălzire a țesutului, folosind în mod simultan emisia sincronizată monopolară de radiofrecvență și de frecvență înaltă de ultrasunete, cheia încălzirii ușoare, omogene și fără probleme a pielii și sistemul exclusiv de control al fluxului energetic (CFE), care asigură o distribuție uniformă a energiei și permite operatorului posibilitatea de a livra mai multă putere într-un timp mai scurt, cu un risc redus de supradozaj. Vârful aplicatorului asigură distribuția uniformă a energiei, o încălzire treptată și controlată pe tot parcursul tratamentului.
Această noutate, certificată FDA, conferă rezultate excelente și de lungă durată.
Exilis ajunge în cel mai scurt timp, cu precizie și uniform, la temperaturile terapeutice necesare, asigurând pacienților o experiență pozitivă care abordează în mod eficient cele mai multe probleme estetice. Procedura este confortabilă, cu rezultate excelente și de lungă durată.
În tratamentele de remodelare a colagenului, cheia o reprezintă tratarea eficientă (la niveluri ridicate de energie) fără a renunța la confortul pacientului. Energia termică concentrată afectează fibrele de colagen. Structura triplu helix a colagenului este afectată de căldură și este inițiat procesul de rupere. Procesul natural de vindecare utilizează fibroblastele în vederea producerii a noi fibre de colagen.

Te asteptam la un consult!

CARE SUNT AVANTAJELE EXILIS ELITE?

Avantaje:
• fără anestezie, fără perioadă de recuperare;
• terapie plăcută, nedureroaseă;
• rezultate vizibile după prima ședință.
Dispozitivul are la bază un sistem inovator CFE Elite. Este o cascadă activă a elementelor de siguranță hardware și software. În tratamentele estetice, încălzirea controlată și cu precizie este cerința de bază pentru cele mai bune rezultate ale tratamentului.
Rezultatul este o încălzire uniformă a țesutului și evitarea formării de scântei sau a arcului electric în timpul generării energiei maximizate.
IMPEDANȚĂ INTELIGENTĂ
CFE Elite utilizează cea mai sofisticată aplicare a energiei de radiofrecvență ce permite monitorizarea permanentă a modificărilor impedanței pielii în timpul tratamentului.
Energia este controlată iar calculatorul păstrează puterea de încălzire la nivelul optim în zonele de impedanță mai mare sau mai mică. Acest lucru permite operatorului utilizarea setărilor de mare putere fără a compromite siguranța pacientului.

APLICAREA UNIFORMĂ A ENERGIEI
CFE Elite controlează în mod automat și elimină valorile de vârf ale energiei. Acest proces este cunoscut ca ‘’Square Spectrum Energy Profilling Flat Top’’.
În comparație cu alte dispozitive, CFE Elite reprezintă un salt extraordinar în domeniul tehnologiei. Puterea de ieșire este reglată automat prevenind în acest mod orice creștere bruscă a nivelului energiei. CFE Elite înseamnă siguranță sporită și siguranța că pacientului i se va aplica nivelul optim de căldură la nivelul pielii.

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE?

Exilis Elite se adresează cu succes:

- Persoanelor cu riduri fine;

- Persoanelor cu piele cazuta;

- Persoanelor cu pungi;

- Persoanelor cu barbie dubla.

Contraindicatiile relative sunt:

- Infecții cutanate;

- Boli psihice;

- Dizpozitive metalice;

- Pacemaker cardiac;

- Cancer de piele;

- Sarcină;

- Tulburari grave de coagulare.

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE?

Informații procedură

 • Durata procedurii

  20-90 minute

 • Numar sedinte optime

  1-6 pe aceeasi zona

 • Timp de recuperare

  Fara

 • Remanenta efectului

  6-12 luni

 • Discomfort/Durere

  Fara disconfort sau durere

 • Cost informativ

  De la 300 lei

Întrebări Frecvente

In cazul unui ten incarcat, se recomanda o exfoliere usoara acasa sau se poate asocia in clinica cu tratamentul de curatare prin microdermabraziune.

În aceeași ședință se poate trata zona feței, gatul si decolteul. Procedeul poate dura între 60 și 90 de minute. În timpul tratamentului poate apărea cel mult o ușoară senzație de disconfort cauzată de încălzirea țesutului până la aprox.

41 de grade dar răcirea integrată în piesa de mână face ca procedeul să fie tolerat fără probleme de către pacienți. Fără durere și fără anestezie, fără perioadă de recuperare și cu rezultate evidente de la prima ședință, sistemul Exilis asigură atât pentru terapeut, cât și pentru pacient un tratament rapid și sigur cu rezultate progresive și măsurabile.

Tratamentul este unul foarte sigur iar în afară de o roșeață care dispare la cel mult 2-3 ore după tratament, nu există reacții adverse. Exilis are integrate sisteme de siguranță iar aplicatorul său este patentat și unic datorită sistemului de monitorizare a temperaturii pielii și a fluxului de energie, evitându-se astfel orice risc de rănire a pacientului.

In functie de varsta pacientului, dar mai ales in functie de aspectul pielii, se recomanda intre 1 si 6 sedinte, spatiate la un interval de 7-10 zile.

In general se realizeaza 1 sedinta pe saptamana. Tratamentul poate fi realizat si in sedinte-soc numai la indicatia medicului estetician.

Datorita efectului de skin-tightening obtinut, veti avea senzatia de ten uscat. Se recomanda consumul de apa, aplicarea unor creme hidratante si, daca e cazul, pentru a completa efectul, se pot realiza tratamente profesionale de hidratare in profunzime.

Nu necesita timp de recuperare. Va puteti relua activitatile cotidiene imediat. Tratamentul poate fi realizat in pauza de pranz sau inaintea unui eveniment, fara nici un risc.

- efect de skin tightening sau strângere a pielii flasce și în surplus;

- tonifierea pielii și refacerea elasticității;

- estomparea ridurilor si reducerea ptozei faciale;

- estomparea pungilor de sub ochi;

- estomparea aspectului de barbie dubla.

Rezultatele se mentin in medie 6-12 luni.

In functie de tipul de ten, procedura se poate asocia in aceeasi zi cu tratamente de curatare sau hidratare in profunzime.

Aceasta procedura poate fi combinata cu multiple alte tratamente. Cu toate acestea, mentionati in cadrul consultului orice alt tratament realizat in ultimele 6 luni inainte de inceperea procedurii, in mod special daca ati realizat lifting cu fire, injectari cu acid hialuronic pe zona ce urmeaza a fi tratata!

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
poza1
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 5
Premiu 6
poza2
PREMII
Premiu 2
PREMII
Premiu 4
PREMII
Morpheus8 Award
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 3
Morpheus8 Award 2018-2021
Premiu 1
PREMII
PREMII
PREMII

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj