CE TREBUIE SA STIM DESPRE LABIOPLASTIE?

Labioplastia, deși este foarte puțin discutată public, este una dintre proceduriile cele mai căutate pe internet. Această operașie simplă rezolvă în mod foarte eficient diversele probleme pe care femeile le au referitore la dimeniunea și forma labiilor și poate crește comfortul și încrederea multor femei în situații intime cu partenerii lor. Labioplastia schimbă forma și mărimea labiilor pentru a creea un aspect mai armonios și confortabil.

Te asteptam la un consult!

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE LABIOPLASTIEI?

Indicațiile acestei intervenții sunt reprezentate de pacientele cu:

- Pentru probleme estetice: mărimea, distanțarea și lungimea labiilor interne sau externe, uneori vizibile prin haine;

- Pentru probleme în timpul actului sexual: durere, tumefiere, disconfort și iritații;

- Pentru probleme in timpul exercițiilor fizice: durere, disconfort, iritații.

Contraindicatiile labioplastiei sunt:

- infectii localizate sau sistemice;

- tulburari de coagulare;

- boli sistemice grave;

- menstruatie.

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE LABIOPLASTIEI?

Informații procedură

 • Durata interventiei

  1-2 ore

 • Anestezie

  Locala/generala

 • Durata spitalizarii

  Fara/1 noapte

 • Timp de recuperare

  3-5 zile

 • Rezultatul final

  1 luna

 • Cost informativ

  -

Întrebări Frecvente

Înaintea intervenției chirurgicale propriu-zise se realizează un consult amănunțit care, dincolo de evaluarea stării de sănătate a pacientei și a eventualelor contraindicații.

Indicațiile preoperatorii:

- întreruperea medicației anti-inflamatoare cu cel puțin 7 zile înaintea intervenției chirurgicale;

- întreruperea fumatului cu cel puțin o lună înainte de operație, deoarece nicotina întârzie procesul de vindecare;

- cu 6 ore înaintea intervenției nu consumați alimente sau lichide;

- de regula, operatia trebuie facuta in afara perioadei menstruale;

- trebuie sa anuntati chirurgul si medicul anestezist daca aveti probleme medicale (tensiune, probleme vasculare, infarct, diabet, probleme pulmonare, probleme cu sangerarea, epilepsie, probleme neurologice, alergii la diverse medicamente);

- trebuie sa anuntati medicul daca purtati proteze dentare

- nu urmati o dieta stricta inainte de operatie, deoarece poate intarzia vindecarea;

- daca raciti sau faceti o infectie de orice fel, operatia trebuie amanata;

- trebuie sa aveti cel putin o unghie fara oja

Analizele preoperatorii necesare sunt: hemoleucograma, glicemie, creatinina, INR, TGO, TGP, bilirubina, AgHBs, HCV, HIV, VDRL, radiografie pulmonara, electrocardiograma.

Se vor face poze preoperatorii. Pozele au caracter confidential si nu pot fi publicate fara acordul pacientului. Pozele nu sunt stocate in baze de date on-line.

Procedura de labioplastie îndepărtează excesul de labie mică, astfel încât labia internă să nu mai depășească labia externă. Labioplastia durează în jur de 15-30 minute în funcție de severitatea afecțiunii.

Rezultatele sunt extrem de pozitive pentru paciente, majoritatea declarând o creștere a încrederii în sine, creșterea comfortului fizic și cresterea satisfacței sexuale. Recuperarea este foarte rapidă, pacienta pleacă imediat acasă și se poate reintegra în activitatea cotidiană la 1-2 zile după intervenție.

Există mai multe proceduri : Tehnica "ajustarii" constă în realizarea unei secțiuni longitudinale prin care este îndepărtat excesul de labie. Este cea mai folosită tehnică cu risc minim de complicații. Tehnica "Feliei de tort" este o tehnică potrivită pacientelor la care excesul labial este localizat doar într-o porțiune a labiei interne și are avantajul că minimizează cicatricile.

Constă în excizia unei ‘’felii’’ din labiile mici. Tehnica Z  este o variantă a tehnici feliei de tort, care de asemenea are avantajul că minimalizează cicatricile. Tehnica dezepidermizării, este o tehnică folosită pentru a păstra un aspect complet natural al labilor și pentru a păstra integritatea senzațiilor sexuale în aceste zone. Este foarte rar posibilă de aplicat. Suturile efectuate pentru toate tehnicile pot fi cu fire resorbabile sau neresorbabile.

După operația de labioplastie, regiunea labială se va umfla și posibil se va învineți. Puteți resimți un discomfort minor local în zona labială. Aceste simptome se estompează treptat în 1-3 săptămâni. Se recomandă evitarea contactului sexual timp de 6 săptămâni de la data operțtiei. Rezultatele finale sunt evaluate la 2-3 luni de la intervenție.

Efectele adverse sunt minime si constau in dureri usoare locale, mici sangerari si discomfort local. Toate acestea se remit in 3-4 zile dupa operatie. Exceptional pot apare infectii localizate sau mici hematoame.

Labioplastia are rolul de a corecta excesul de piele de la nivelul labiilor. Dupa aceasta interventie chirurgicala labiile vor fi normal conturate si de o marime normala, desigur in concordanta cu ceea ce va doriti.

- igiena locala riguroasa dupa fiecare mictiune sau defecatie;

- in caz de nevoie se pot administra antiinflamatorii sau antialgice.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 3
PREMII
Premiu 1
Premiu 6
PREMII
PREMII
PREMII
poza1
PREMII
Premiu 4
PREMII
Premiu 2
PREMII
PREMII
Premiu 5
poza2
PREMII
PREMII
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj