CE TREBUIE SA STIM DESPRE ‘’CORZILE PLATISMA’’ SI ‘’COLIERELE CERVICALE’’?

Corzile platisma reprezinta niste benzi verticale la nivelul gatului, determinate de contractura muschiului platisma.

Tratamentul acestora constau in injectarea de toxina botulinica.

Colierele cervicale reprezinta niste riduri circulare, orizontale la nivelul gatului, care datorita pozitiei lor sunt asemanate cu niste coliere.

Tratamentul lor consta in injectarea de acid hialuronic.

Te asteptam la un consult!

CUM POT FI TRATATE CORZILE ‘’PLATISMA’’ SI ‘’COLIERELE’’ CERVICALE

Corzile platisma pot fi tratate prin injectarea de toxinna botulinica.

Ridurile cervicale coliere pot fi tratate prin injectarea de acid hialuronic.

Contraindicaţii
-pacientele dismorfice: sunt cele preocupate obsesiv cu defecte reale sau imaginare, încercând să evidenţieze defecte pe care medicul nu le vede
- pacientele cu personalitate border-line, narcisistă sau obsesiv-compulsivă;
- boli autoimune: lupus eritematos sistemic, sclerodermie, dermatomiozită;
- boli neurologice: miastenia gravis, accidente vasculare cerebrale în antecedente, paralizii faciale în atecedente, scleroză amiotrofică laterală, leuconevraxie;
- sarcină, alăptare;
- infecţii cutanate;

- tulburari severe de coagulare;

- alergii la substantele de injectat;

- pace maker cardiac (in cazul tratamentului cu radiofrecventa).

CUM POT FI TRATATE CORZILE ‘’PLATISMA’’ SI ‘’COLIERELE’’ CERVICALE
CUM POT FI TRATATE CORZILE ‘’PLATISMA’’ SI ‘’COLIERELE’’ CERVICALE

CE TREBUIE SA STITI DESPRE VISTABEL?

VISTABEL (produsul original din SUA) este un medicament fascinant care vizează în mod specific eliberarea de acetilcolină. Pentru a fi folosită ca medicament (drog) toxina trebuie să fie izolată, purificată și stabilizată.
Modul de acţiune constă în blocarea acetilcolinei, care este un transmiţător sinaptic, care practic transmite impulsul nervos de la fibra nervoasă la muşchii striaţi, muşchii netezi şi glande (glandele sudoripare). După injectare se ataşează în următoarele zile de componenta presinaptică a plăcii neuro-motorii sau neuro-glandulare, unde scindează membrana proteinelor specifice, responsabile cu eliberarea de acetilcolină.
Odată efectul instalat, în caz de efecte nedorite, este greu de neutralizat efectul toxinei.
Rezultatele durează 3-6 luni şi sunt cumulative. Odată cu creşterea numărului de injectări creşte durata efectului. După injectări repetate muşchii se pot atrofia, cu dispariţia definitivă a ridurilor.

Tratamentul cu Vistabel este o procedură sigură, fără efecte secundare. Procedura se desfășoară sub anestezie cu cremă anestezică, efectuându-se cu ace foarte subțiri, astfel încât nu există nici un disconfort pentru pacient. Recuperarea postinjectare este instantanee pacienta putându-și relua activitățile normale imediat după injectare.
Efectul se instalează la 3–7 zile de la injectare și persistă pentru o perioadă de 4–9 luni.
Tratamentul cu Vistabel nu afectează expresiile faciale normale.

CE TREBUIE SA STITI DESPRE VISTABEL?

CE TREBUIE SA STITI DESPRE ACIDUL HIALURONIC?

Injectarea cu acid hialuronic este cea mai utilizaţă metodă de tratarea a ridurilor alături de toxxinna bottullinnică. Acidul hialuronic este sintetizat în mod natural în corpul nostru, însă după vârsta de 30 de ani, sintetizarea lui scade progresiv cu vârsta. Acidul hialuronic din fillere, este sintetizat artificial, cross-linkat, şi odată introdus, el absoarbe multă apă, ducând la umplerea ridurilor. Este uşor de administrat, maleabil şi controlabil, nu este toxic, iar reacţiile adverse sunt foarte puţine (edem, roşeaţă). Rezultatul administrării sale se datorează sintezei de colagen natural şi constituirii unei matrice dermice ce asigură un efect de durată după injectarea acestui produs. Injectarea se face sub anestezie locală.
Intervalul de timp la care se repeta injectarea depinde de textura tegumentară, stilul de viaţă, vârstă, expunerile la soare, sinteza de hialuronidază a organismului, consumul de antiinflamatoare şi antibiotice, fumat, şi desigur cantitatea de filler injectată. În medie, repetarea injectării se face la 9-12 luni, dacă a fost administrat un produs de calitate, în mod corect şi în cantitate suficientă.

CE TREBUIE SA STITI DESPRE ACIDUL HIALURONIC?

Informații procedură

 • Durata procedurii

  10-15 minute

 • Anestezie

  Locala cu crema

 • Timp de recuperare

  Fara

 • Numar sedinte optime

  1

 • Rezultatul final

  7-10 zile

 • Cost informativ

  -

Întrebări Frecvente

Cu 3-5 zile inainte de injectare nu consumati medicamente anticoagulante (aspirina) Inaintea injectarii machiajul sau rujul trebuie indepartate

Procedura se realizeaza cu anestezie locala sub forma de crema. Anestezie dureaza in medie 20 de minute. In cazul corzilor platisma procedura consta in injectarea in 3-5 puncte de-a lungul corzii, pentru fiecare coarda in parte. In cazul ridurilor cervicale in „colier’’ daca se injecteaza acid hialuronic, acesta se va realiza tot cu anestezie locala.

Procedura consta in injectarea intradermica a acidului hialuronic. In cazul folosirii radiofrecventei Exilis indicatiile de spre procedura pot fi gasite la descrierea liftingului cu Exilis.

După injectare se recomandă menţinerea capului în poziţie verticală minim 3-4 ore după injectare, evitarea sportului în următoarele 2-3 săptămâni, evitarea traumatismelelor locale minim o săptămână, fără masaj local şi evitarea contractării muşchilor din zona injectată.

- Evitati caldura sau frigul excesiv.

- Evitati exercitiile fizice intense sau sportul 5-7 zile.

Printre reactiile adverse care pot sa apara sunt:

- discomfort local 1-2 zile;

- usoara tumefactie locala;

- inrosirea zonei 1-2 ore.

In cazul injectarii de Vistabel in corzile platisma rezultatele se vad dupa 7-10 zile si constau in relaxarea muschiului si disparitia ridurilor ‘’in coarda’’. Rezultatele dureaza in medie 8-9 luni. In cazul injectarii de acid hialuronic in ridurile cervicale ‘’in colier’’ rezultatele se vad imediat si dureaza in medie 6 luni.

Pentru corzile platisma nu sunt necesare tratamente adjuvante. Pentru ridurile cervicale’’colier’’ pot fi asociate intre ele acidul hialuronic, mezoterapia si radiofrecventa Exilis.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 1
poza1
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 6
PREMII
PREMII
Premiu 2
Premiu 3
poza2
PREMII
Morpheus8 Award
Morpheus8 Award 2018-2021
PREMII
PREMII
Premiu 5
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 4

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj