DORITI REZULTATE FACIALE EXCELENTE DAR NU AVETI TIMP? ACUM EXISTA REDENSIFICAREA CU ACID HIALURONIC!

CE TREBUIE SA STIM DESPRE REDENSIFICAREA CU ACID HIALURONIC?

Acidul hialuronic poate fi folosit si pentru a hidrata, redensifica pielea si pentru a ii reda stralucirea. Sunt produse special concepute, care nu volumizeaza, nu modifica volumul sau conturul facial, ci se adreseaza doar texturii pielii.

AVANTAJELE PROCEDURII:

-rezultate rapid vizibile

-durabilitate de pana la 9 luni

-fara timp de recuperare

-fara durere.

Te asteptam la un consult!

CU CE PRODUSE SE POATE REALIZA ACEASTA PROCEDURA? INDICATII SI CONTRAINDICATII?

JUVADERME VOLITE: este cea mai recenta inovatie ce foloseste tehnologia Vycross de la Allergan. Reprezinta un gel de acid hialuronic injectabil, care imbunatateste calitatea pielii prin: cresterea hidratarii si a elasticitatii pielii si ameliorarea ridurilor fine. Actioneaza prin imbunatatirea texturii cutanate, oferind pielii un aspect proaspat, stralucitor si relaxat, cu efecte care se mentin pana la 9 luni dupa o singura sedinta. Poate fi utilizat pentru zone precum fata, gat, decolteu si maini. Disconfortul asociat cu procedura este minim, datorita faptului ca gelul contine si o substanta anestezica.

TEOSYAL REDENSITY I: este un tratament revolutionar,dezvoltat de Laboratoarele TEOXANE din Elvetia, ce consta intr-o solutie foarte eficienta pentru reintinerirea pielii la orice varsta, fiind plasat intre fillerele cu acid hialuronic si mesoterapie. Redensity 1 reda aspectul natural al pielii, ii confera luminozitate, o redensifica si o reintinde. Redensity I contine: acid hiarulonic, lidocaina si un complexul dermo-restructurant format din 8 amino-acizi, 3 antioxidanti, 2 minerale si vitamine. Procedura este simpla, eficienta si consta in efectuarea a 3 sedinte la intervale de 3 saptamani, ce confera rezultate cumulative incepand de la prima sedinta.

TEOSYAL Redensity 1 este ideal in tratamentul fetei, gatului dar si a decolteului.

INDICATIILE RESTRUCTURARII FACIALE CU ACID HIALURONIC:

Tratamentul este adresat tuturor persoanelor, la orice varsta, care vor o revitalizare vizibila, recapatarea luminozitatii naturale, globale a pielii.

Aceasta procedura este recomandata pentru femeile de 30 de ani, care vor un tratament foarte eficient de reintinerire a pielii, dar si pentru persoanele de peste 45 de ani care au folosit fillere cu acid hialuronic şi doresc o intinerire generala a pielii.

CONTRAINDICAŢII
-tulburari severe de coagulare

-infectii severe

-alergii la vreuna din componentele produsului.

CU CE PRODUSE SE POATE REALIZA ACEASTA PROCEDURA? INDICATII SI CONTRAINDICATII?

Informații procedură

 • Durata procedurii

  15-30 minute

 • Anestezie

  Fara/locala cu crema anestezica

 • Timp de recuperare

  Fara

 • Numar sedinte optime

  2-3 pe an

 • Rezultatul final

  Dupa 2-3 zile

 • Cost informativ

  -

Întrebări Frecvente

Nu sunt necesare pregatiri speciale. Cu 5-7 zile inaintea procedurii nu consumati anticoagulante. Nu traumatizati pielea cu o 2-3 zile inaintea injectarii.

Procedura se poate realiza cu sau fara anestezie si consta in injectarea in dermul profund a acidului hialuronic. Procedura este nedureroasa, rapida, fara timp de recuperare si cu rezultate vizible de a doua zi, precum si cu durabilitate foarte buna.

• nu se fac duşuri fierbinţi în primele 12 ore;

• nu se fac exerciţii fizice în primele 48 de ore

• se evită traumatismele locale, expunerile la căldură sau frig

• nu se folosesc creme sau topice locale minim 48 de ore (risc de infecţie cutanată)

In general nu apar reactii adverse. Puteti resimti un usor discomfort local si pot apare mici echimoze, dar ele sunt foarte rare.

Rezultatele constau in primul rand in hidratarea tenului. Veti simti pielea mai elastica, mai hidratata si mai catifelata. In al doilea rand estompeaza ridurile fine, creste luminozitatea tenului si reprezinta o metoda de profilaxie in aparitia ridurilor adanci.

Procedura poate fi combinata cu alte tratamente injectabile cu acid hialuronic. Dupa procedura evitati folosirea de terapii pe baza de caldura, radiofrecventa timp de minim 2 saptamani.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
PREMII
Premiu 3
poza2
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 4
PREMII
PREMII
Premiu 1
PREMII
poza1
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 2
Premiu 6
Premiu 5
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj