INTINERIRE FARA TIMP DE RECUPERARE

CE TREBUIE SA STIM DESPRE LASERUL GENESIS?

Laserul Genesis emite o lumina infrarosie (1064nm- Nd:Yag) de putere scazuta, care incalzeste pielea, in felul acesta stimuland productia de colagen. De asemenea, vaporizeaza si vasele dilatate din plexurile superficiale pielii, ducand la disparitia rosetei.

Pot fi tratate cu rezultate excelente atat fatã cat si gâtul.

Ce se poate trata cu laserul Genesis?

1) ridurile fine

2) porii dilatati

3) cicatricile (cu efect mai bun pe cele recente) sau keloizii

4) roseata difuza a fetei

CE SUNT PORII DILATATI?

La suprafața pielii există niște pori invizibili, prin care glandele sebacee elimină sebumul la suprafața pielii. Atunci când orificiul de excreție al acestor glande se înfundă din cauza sebumului în exces, a punctelor negre sau a acneii, aceste orificii de deschidere a glandelor sebacee se măresc și devin vizibile, determinând apariția porilor dilatați. Folosirea fondului de ten sau a fardurilor în exces favorizează apariția porilor dilatați. Ereditatea poate fi și ea incriminată în apariția disfuncțiilor de secreție și excreție a glandelor sebacee.

Cele mai afectate zone sunt obrajii, fruntea și nasul.

 Nu reprezintă o patologie în sine însă creează aspecte inestetice supărătoare, mai ales că afectează preponderent sexul feminin.

 Pentru a preveni apariția porilor dilatați trebuie să vă întrețineți tenul mereu curat, spălându-l de două ori pe zi cu un săpun fără ulei. Folosirea unor creme tip peeling superficial, de 1-2 ori pe săptămână, poate preveni apariția porilor dilatați.

Tratamentul Laser se poate efectua cu Genesis sau Pearl.

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA LASERUL CUTERA GENESIS?

Laserul Genesis este special conceput in scopul rejuvenarii pielii, adica a intineririi. Laserul actioneaza pe de o parte asupra fibrelor de colagen si elastina, realizand un usor efect de lifting, pe de alta parte actioneaza asupra stimularii colagenului si astfel amelioreaza porii dilatati si ridurile.

Informații procedură

 • Durata procedurii

  30 minute

 • Numar sedinte optime

  6 sedinte/ 1 pe saptamana

 • Timp de recuperare

  2-7 zile

 • Remanenta efectului

  Permanent

 • Disconfort/ Durere

  -

 • Cost informativ

  950 lei

Întrebări Frecvente

Nu este necesara o pregatire prealabila, dar este necesar sa discutati cu medicul dumneavoastra despre tratamentele pe care le urmati si despre istoricul dumneavoastra medical.

Înainte de tratamentul Laser Genesis, va trebui sã îndepãrtati orice urma de machiaj sau cremã hidratantã si, în unele cazuri, sã radeti zona care urmeazã sã fie tratatã, pentru confort. Nu aveti nevoie de gel sau crema anestezica.

Se dezinfecteaza pielea, se pun ochelarii de protectie iar apoi laserul, care este tinut la o distanta de 2 cm de piele, se plimba pe zona de tratat (care la randul ei este impartita in zone mai mici- pentru a realiza o incalzire constanta si sustinuta).

Se urmareste sa eliberam intre 10.000-12.000 de pulsuri pentru toata fata. Nu este necesara anestezia. Nu este o procedura dureroasa, dar simtiti senzatia de caldura intensa (nu este indicat sa racim pielea pentru ca scopul este incalzirea pielii la 42 de grade pentru a stimula productia de colagen). Se poate aplica  apa termala pentru a spori senzatia de confort.

Acest tratament se poate face in pauza de masa deoarece se produce doar o inrosire a fetei care dureaza maxim o ora si poate fi mascata cu fond de ten. O luna dupa tratament trebuie sa evitam expunerea la soare si sa aplicam o crema fotoprotectoare SPF minim 30%.

Sunt necesare 4-6 sedinte care se fac la interval de o luna, efectul fiind vizibil in functie de ceea ce dorim sa tratam, dupa prima sedinta (in cazul rosetei difuze a fetei) sau dupa primele doua sedinte, dar cu cresterea efectului in urmatoarele 3-6 luni in cazul ridurilor fine, porilor dilatati sau al cicatricelor (timp necesar pentru sinteza colagenului).

In afara inrosirii usoare si pentru scurt timp a pielii nu apar alte reactii adverse sau complicatii.

Puteti observa îmbunãtãtiri usoare dar consistente dupã fiecare tratament, fãrã efecte secundare nedorite. Laserul Genesis va îmbunatati aspectul tenului, netezind neregularitatile acestuia cauzate de varsta, soare sau cicatrici.

Pe masura ce se imbunatateste textura si micile imperfectiuni, veti obtine un ten mai luminos. Laser Genesis împreunã cu LimeLight va ajuta in doar cateva sedinte sã reduceti promptitudinea si intensitatea episoadelor de “flush”, pana la disparitia lor.

Laserul Cutera Genesis poate fi combinat cu laserul LimeLight daca urmarim si tratarea petelor sau cu laserul Pearl fractionat daca urmarim a rejuvenare profunda a pielii.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
poza2
PREMII
Premiu 3
Morpheus8 Award
PREMII
Premiu 5
Premiu 4
PREMII
poza1
PREMII
Premiu 6
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 2
PREMII
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award 2018-2021
PREMII
PREMII
Premiu 1

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj