EFICIENTA MAXIMA IN REJUVENAREA FACIALA

CE TREBUIE SA STIM DESPRE LASERUL FRACTIONAT PEARL?

Acest laser are o lungime de undă nemaiîntalnită la niciun alt laser, patentată de Cutera, aflându-se la mijloc între lungimea de unda a laserului cu CO2 (cu sângerare redusă dar zemuire mare și cu risc mai mare de hipopigmentare și infecție) și lungimea de undă a  laserului Er:Yag (cu risc mai mare de sângerare), ambele utilizate de asemenea pentru rejuvenare. Avantajul laserului Pearl (2790nm) este că distruge suprafața epidermului și sigilează (coagulează) porțiunea lui mijlocie, ceea ce face ca riscul de infecții și sângerare să fie minim. De asemenea, căldura reziduală care ajunge în derm are ca efect remodelarea colagenului (skin tightening). 

- Ce tratăm cu laserul Pearl?

- ridurile fine (se pot trata și ridurile mai adânci dar nu cele foarte profunde – ele doar își îmbunătățesc aspectul).

- ameliorăm textura pielii.

- cicatricele postacneice moderate, keratozele seboreice.

- discromiile date de expunerea îndelungată la soare/solar.

Pielea își recapătă aspectul elastic și luminos, ridurile fine dispar, cele moderate și profunde se ameliorează mult. Fața devine luminoasă și tânără.

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA LASERUL CUTERA PEARL?

Cel  mai eficient device medical în tratarea ridurilor este laserul Pearl fracționat, care are o lungime de undă de 2790 nm. Laserul fracționat produce ablația (distrugerea), coagularea, încălzirea controlată și profundă (sub forma de coloane foarte fine). Urmarea acestor acțiuni este stimularea vindecării și sintezei de colagen, plecând de la nivelul zonelor lezate, având ca efect ameliorarea aspectului ridurilor profunde.

Laserul Pearl fracționat prezintă două mari avantaje față de alte lasere:

-elimină distrugerile prea mari, produse în cazul laserelor cu CO2 și ErYag

-asigură o hemostază și o încălzire profundă eficientă.

Informații procedură

 • Durata procedurii

  -

 • Numar sedinte optime

  -

 • Timp de recuperare

  -

 • Remanenta efectului

  -

 • Disconfort/ Durere

  -

 • Cost informativ

  -

Întrebări Frecvente

Trebuie făcut un tratament împotriva virusului herpetic dacă există antecedente locale (pentru ca acest virus se poate reactiva în condițiile în care supunem pielea unui stres). De asemenea, se face o anestezie locală prin aplicarea unei creme (sau a unui gel) anestezice timp de 45 de minute.

Această cremă are rolul de a anestezia pielea și de a face procedura ușor de suportat. După îndepărtarea anestezicului, se degresează pielea cu acetonă. Pacientul va purta ochelari speciali pentru protecția ochilor iar medicul aplică laserul pe toată fața, inclusiv câtțva milimetri în păr și sub linia mandibulei pentru a nu se vedea diferența între pielea tratată și cea netratată.

Tratamentul Pearl durează 20-30 de minute. Se contraindică tratamentul dacă există acnee activă sau alte leziuni active pe față. Se recomandă Pearl doar pentru tratamentul feței tipurilor de piele I-III.

-se aplică cremă anestezică pe toată zona de tratat timp de 60 de minute

-se șterge apoi anestezicul și se degresează zona

-se aplică ochelarii de protecție

– se aplică laserul pe toata zona de tratat, făcându-se 2-3 treceri succesive, insistându-se asupra ridurilor mai profunde. Aspectul posttratament va fi de arsură solară.

-la final se aplică o cremă hidratantă, care se continuă 5-7 zile După tratament apar mici puncte de sângerare care vor persista 1-2 zile după tratament. Se va opri ușor sângerarea cu comprese sterile. Pielea va fi roșie câteva zile. După 5-7 zile se poate aplica farduri sau fond de ten. Număr ședințe: 1-2 la interval minim de 2 luni.

Imediat după procedură, pielea arată ca arsă de soare iar în 3-4 zile se exfoliază ușor. Repausul este cam de 5-7 zile, apoi putem reveni la activitățile curente. Se recomandă concediu la domiciliu pentru 5-7 zile, fără expunere la praf, lumină, căldură.

crema aplicată se curăță la nevoie cu apă termală, ușor, fără frecare, prin tamponare crema hidratantă indicată de medic se aplică de câte ori este nevoie că să se mențină din abundență (timp de 4-7 zile).

nu se folosește nici un alt produs pe față (cu excepția cremei hidratante pe perioada celor 5-7 zile după tratament și a cremei fotoprotectoare, după cele 7 zile).

în primele două zile trebuie să dormim cu capul mai ridicat pe o pernă mai înaltă (pentru evitarea umflării feței – rar) și pe spate (pentru a evita frecarea de așternuturi).

evitarea expunerii la soare o lună după intervenție.

-edem

-eritem

-mici besicute cu lichid

-pot aparea mici arsuri

-pot aparea infectii localizate daca nu urmati recomandarile medicului

Efectul începe să se vadă după 7-14 zile dar structura pielii continuă să se îmbunătățească în timp (odată cu remodelarea colagenului). La 2 – 6 luni putem aprecia rezultatele si recomandarea unei eventuale noi sedinte.

În funcție de gradul de îmbătrânire a pielii, sunt necesare 1-2 ședințe la peste 2-3 luni distanță.

Nu necesita alte asocieri estetice intrucat rezultatele sunt exceptionale folosind doar aceasta procedura.

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
PREMII
PREMII
poza2
Premiu 5
poza1
PREMII
PREMII
Premiu 4
Premiu 1
PREMII
Premiu 2
PREMII
Premiu 6
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 3
PREMII
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj