Operatia de augmentare mamara (marirea sanilor cu implanturi siliconice) are drept scop cresterea volumului sanilor cu ajutorul implanturilor mamare.
Mentor este cel mai popular brand de implanturi mamare cu silicon din intreaga lume, atat in randul chirurgilor esteticieni, cat si in randul pacientelor.Mentor este un brand american - implanturile chiar se produc in SUA - recunoscut ca lider mondial in productia de implanturi cu silicon si care ocupa primul loc la capitolul vanzari. La ora actuala peste 5 din cele 10 milioane de femei din intreaga lume au silicoane Mentor implantate in sani si numarul acestora este in continua crestere.
Mentor este primul producator de implanturi cu silicon si solutie salina care a oferit garantie pentru produsul folosit. La ora actuala, Mentor inlocuieste gratuit, pe toata durata de viata a pacientei, orice model de implant din gama sa, acest lucru fiind extrem de confortabil pentru paciente si doctori. Inlocuierea se face cu implanturi din silicon identice, daca acestea mai sunt in productie, sau cu altele similare sau superioare, daca cele implantate initial nu se mai produc. Atunci cand inlocuirea implantului este ceruta si politica de inlocuire se aplica, adica in caz de ruptura, Mentor inlocuieste silicoanele fara a cere un cost suplimentar.
Un alt avantaj al implanturilor Mentor este ca acestea se prezinta intr-o gama extrem de larga, fiecare marime adaptandu-se la forma (rotunda sau anatomica), proiectia si textura potrivita si dorita de pacienta. Practic, nu poate exista o situatie in care sa vrei ca sanii ta sa arate intr-un fel si sa nu gasesti modelul care se potriveste exact dorintei tale.

Te asteptam la un consult!

Povesteste-ne experienta ta

Premii

Premiu 5
poza1
Premiu 1
PREMII
Premiu 4
Premiu 2
PREMII
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award
PREMII
Morpheus8 Award 2018-2021
PREMII
Premiu 3
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 6
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
poza2

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj