Cu timpul, structura facială îşi pierde din ţesutul adipos acumulat şi începe să capete un aspect slăbit. La aceasta se adaugă şi acţiunea nocivă a altor factori precum: razele soarelui, fumatul şi afecţiunile dermatologice. 
Liftingul facial nechirurgical este soluţia pentru persoanele care doresc să obţină un aspect mai tânăr, fără a se supune însă intervenţiei clasice.Liftingul cu fire este o procedura non-chirurgicala, rapida si sigura reprezentand varianta de remodelare faciala pentru persoanele care nu doresc sa se supuna interventiei chirurgicale.Procedura este 100% sigura si nu exista riscul de reactii adverse. Firele bioresorbabile PDO sunt folosite de peste 25 de ani in chirurgia generala datorita performantelor extraordinare si sunt aprobate de catre Institutul European pentru testare si certificare, lucru confirmat de certificatul CE!
Liftingul cu fire PDO consta in introducerea unor ace extrem de fine cu fire de polidioxanona(PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. Firele sunt introduse sub forma unei retele de vectoriale ce are efect de lifting, deoarece actioneaza ca suport pentru tesuturi. Firele sunt metabolizate incet de organism in 1-5luni luni de zile, iar efectul tratamentului dureaza pana la 2 ani.
Avantajele liftingului cu fire:
-    Procedura este simpla si rapida, implantarea firelor dureaza doar 30-40 min
-    nu necesita spitalizare
-    este total nedureros deoarece procedura este efectuata cu anestezie locala
-    nu necesita perioada de recuperare
Liftingul nechirurgical cu fire de suspensie este un tratament cu dublu rezultat: de lifting si de regenerare colagenica a structurilor profunde subtegumentare de la nivelul  fetei.
Indicatiile liftingului cu fire sunt:
-    diminuează șanțurile nazogeniene;
-    ridicare pomeți;
-    atenuează ridurile faciale;
-    reduce volumul bărbiei;
-    ridicarea și arcuirea sprâncenelor
-    netezește și reface tonusul de la nivel gâtului;
-    efect de prevenire a îmbătrînirii pielii;
-    piele atonică și excesul de piele;
-    ptoza gravitațională a țesuturilor, inclusiv ptoza obrajilor;
-    pierderea tonusului muscular individual dar si pe grupe de mușchi;
-    celulită, țesuturi rămase după procedurile de liposucție și modelare corporală.

Te asteptam la un consult!

Firele de suspensie Silhouette Soft

Firele de suspensie Silhouette Soft  sunt o solutie nechirurgicala pentru a obtine un chip cu cel putin 10 ani mai tanar; fiind solutia ideala destinata persoanelor care isi doresc un ten intinerit fara a recurge la bisturiu.
Firele Silhouette sunt produse in Statele Unite, fiind realizate dintr-un material biocompatibil. Firele prezinta micro-conuri, avand rolul de a ancora tesuturile in profunzime si astfel asigurand un lifting facial cu aspect natural.
Liftingul facial cu fire Silhouette este un tratament certificat la nivel mondial. Firele Silhouette fiind primele fire de sutura care au primit aprobarea FDA (Administratia Medicamentelor si Alimentelor din SUA) precum si certificarea CE la nivel mondial.

Lifting facial cu fire de suspensie Silhouette S

Povesteste-ne experienta ta

Premii

Premiu 1
Premiu 3
Premiu 4
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 2
PREMII
PREMII
poza1
PREMII
PREMII
Premiu 5
PREMII
Premiu 6
PREMII
poza2
PREMII
PREMII
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj