Buze mai voluminoase

CE TREBUIE SA STIM DESPRE LIFTINGUL DE BUZA SUPERIOARA?

Liftingul de buza superioara este o interventie chirurgicala simpla, care are obiectivul de a lifta buza superioara, reducand distanta de la marginea buzei superioare la baza nasului, creand aspectul unei buze mai voluminoase. Efectul de volumizare apare datorita expunerii mai mari a “rosului buzei”. De cele mai multe ori aceasta interventie chirurgicala se realizeaza la femei, care doresc o buza de un aspect mai voluminos, desi interventia se poate realiza atat la barbati cat si la femei. Si tot de cele mai multe ori pacientele care ajung sa solicite un lifting de buza superioara, fac acest lucru dupa ce au incercat initial o volumizare cu acid hialuronic. Insa in cazul in care buza superioara este foarte “inalta”, volumizarea cu acid hialuronic proiecteaza in fata buza superioara dar nu reuseste sa faca eversia si sa expuna mai mult rosul buzelor. Liftingul de buza superioara este o procedura spectaculoasa si usoara de infrumusetare aflata in topul celor mai solicitate.

lifting buza superioara - buze voluminoase

CARE SUNT INDICATIILE SI CONTRAINDICATIILE LIFTINGULUI DE BUZA SUPERIOARA?

Indicatiile liftingului de buza sunt:

In mod normal, distanta dintre nas si rosul buzelor ar trebui sa fie intre 10-12 mm. Ca urmare a unor cauze genetice sau dobandite (varsta inaintata, gravitatia) aceasta distanta devine una prea mare, uneori si de peste 20 mm iar buza superioara poate fi subtiata si cazuta, cu aspect prelungit. Printr-o simpla masurare a distantei de la rosul buzelor la nas puteti sa aflati daca aveti indicatie de lifting de buza sau de o volumizare cu acid hialuronic.

Contraindicațiile liftingului de buza sunt:
• infectii cutanate
• tulburari severe de coagulare
• lucrari dentare in curs (contraindicatie relativa)
• distanta sub 10 mm de la rosul buz

Te asteptam la un consult!

Informații procedură

 • Durata interventiei

  1 ora

 • Anestezie

  Locala

 • Durata spitalizarii

  Fara

 • Timp de recuperare

  10 - 14 zile

 • Rezultatul final

  14 zile pe interventie si 3-4 luni pe cicatrizare

 • Cost informativ

  1200 Euro

Întrebări Frecvente

Analize preoperatorii.

Înaintea intervenției chirurgicale propriu-zise, se realizează un consult amănunțit .

Indicațiile preoperatorii:
– întreruperea medicației anti-inflamatoare cu cel puțin 7 zile înaintea intervenției chirurgicale
– întreruperea fumatului cu cel puțin o lună înainte de operație, deoarece nicotina întârzie procesul de vindecare.

-cu 6 ore înaintea intervenției nu consumați alimente sau lichide.

-de regula, operatia trebuie facuta in afara perioadei menstruale;

-trebuie sa anuntati chirurgul daca aveti probleme medicale (tensiune, probleme vasculare, infarct, diabet, probleme pulmonare, probleme cu sangerarea, epilepsie, probleme neurologice, alergii la diverse medicamente);

-trebuie sa anuntati medicul daca purtati proteze dentare sau lentile de contact;

-trebuie sa aveti cel putin o unghie fara oja, daca interventia se realizeaza cu anestezie generala.


Analizele preoperatorii necesare sunt: hemoleucograma, glicemie, creatinina, INR, TGO, TGP, AgHBs, HCV, HIV, VDRL, suplimentar pt AG se solicita si radiografie pulmonara, electrocardiograma.

Se vor face poze preoperatorii. Pozele au caracter confidential si nu pot fi publicate fara acordul pacientului. Pozele nu sunt stocate in baze de date on-line.

Liftingul de buza superioara este o procedura chirurgicala nedureroasa, care se efectueaza cu anestezie locala; la solicitarea pacientei se poate realiza si cu alte tipuri de anestezie. Timpul operator este de aproximativ o ora.  Exista mai multe tehnici de lifting de buza superioara, in functie de locul de practicare a inciziilor, alegerea tehnicii operatorii depinzand de mai multi factori; plecand de la ceea ce doriti dv dar si de la particularitatile anaromice, medicii nostri vor alege cea mai buna varianta pentru obtinerea unor rezultate cat mai apropiata de ceea ce va doriti. Operatia consta in realizarea unui desen care va stabili inciziile, suturile si suprafata de piele care va indepartata. Dupa efectuarea anesteziei locale, urmeaza apoi excizia unei mici portiuni de tegument, impreuna cu tesuturile subiacente, pana in plan supra muscular. Dupa o hemostaza riguroasa se practica inchiderea zonei fara tensiune locala in straturi anatomice si sutura adeziva imediat post operator (se mentine 7-14 zile).

Dupa interventie, pacienta poate pleca acasa si revine pentru suprimarea firelor la conform indicatiei medicului, intre 7-14 zile. Cicatricile nu vor fi vizibile pentru ca incizia este ascunsa in pliul natural dintre buza superioara si baza nasului.Precizam insa ca cicatrizarea este un proces biologic individual si variaza de la pacienta la pacienta.

Efectul va fi imediat si permanent, de-a dreptul spectaculos. Rezultatul estetic postoperator al fetei creaza un aspect mai atragator Ridurile fine de pe ea vor fi reduse Nu va mai fi nevoie de injectari ulterioare si repetate cu acid hialuronic Liftingul de buza superioara se poate efectuat atat pacientilor mai tineri, cat si celor mai in varsta Se realizeaza cu anestezie locala ceea ce presupune un minim discomfort, riscuri minime si un timp de recuperare foarte mic.

Dupa operatie, apare un edem usor (buza se umfla) care dispare intr-un interval de 3-5 zile. Vindecarea plagii se face cam la doua saptamani distanta, timp in care aceasta se va toaleta cu ser fiziologic si cu unguent antibiotic prescris de medicii nostri. Nu este nevoie de pansamente; totusi aplicam niste steristripuri, atat pentru contentia plagii si limitarea edemului cat si pentru protectia plagii. Cicatricea se matureaza in cateva luni, la minimizarea ei contribuie si utilizarea de creme speciale.

Echimozele, infectiile si aparitia unui hematom sunt potentiale reactii adverse/complicatii dar extrem de rare ca incidenta.

Tratamente adjuvante

După intervenția chirurgicală, trebuie să respectați următoarele indicații:
- nu aplicați căldură locală
- nu consumați medicamente anticoagulante
- nu vă expuneți la soare puternic timp de 2-3 luni, datorită sensibilității din primele săptămâni postoperator și ulterior a riscului de pigmentare a cicatricilor
- nu vă expuneți în medii cu intemperii (vânt, praf etc)
- aplicați comprese reci în primele 7 zile, pentru diminuarea edemului și echimozelor
- primele 5-6 nopti dormiti cu capul ridicat la 30-45 grade

Povesteste-ne experienta ta

Premii

PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 1
PREMII
poza1
PREMII
Premiu 2
Morpheus8 Award
Premiu 4
Premiu 3
PREMII
Premiu 5
PREMII
poza2
PREMII
Premiu 6
PREMII
PREMII
Morpheus8 Award 2018-2021
PREMII

Prof Univ Dr Valeriu Ardeleanu

Chirurg plastician

Chirurg oncolog

contact

Strada Brailei 85, Corp adiacent BR5A (fosta cofetarie Laura), Galati , 800306

0770 457 675 , 0336 802 646

office@arestetic.ro

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile

Program

Luni

9.00 - 20.00

Marti

9.00 - 20.00

Miercuri

9.00 - 20.00

Joi

9.00 - 20.00

Vineri

9.00 - 20.00

Sambata

INCHIS

Duminica

INCHIS

Newsletter

Send SMS
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj