NUMARUL 1 IN LUME IN MODELAREA FACIALA SI CORPORALA !

CE ESTE EXILIS ELITE?

BTL EXILIS ELITE este cel mai inovativ aparat medical dedicat esteticii din ultimii 10 ani, aparatul care a schimbat perceptia despre estetica , fiind un sistem de tratament estetic non invaziv cu rezultate vizibile și de lungă durata. Toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, în siguranță și cu efecte spectaculoase.

Exilis a fost testat în studii clinice și s-a dovedit a fi sigur și eficient, fiind aprobat de FDA în SUA pentru a fi utilizat în proceduri dermatologice și estetice, cu indicații pentru tratamentul non-invaziv al celulitei si pielii flasce.
Revoluționarul sistem de tratament EXILIS ELITE îmbină pentru prima oară cu succes două tehnologii complementare de remodelare corporală: radiofrecvența și ultrasunetele – care acționeaza atât asupra țesutului adipos în profunzime, cât și asupra pielii, crescându-i acesteia din urmă fermitatea. Acest sistem de tratament oferă o remodelare corporală eficientă pentru toate aplicațiile estetice dorite de pacienți, cu rezultate evidente în reducerea volumului și remodelere a zonelor corpului afectate, reducerea celulitei și imbunatatirea tonusului, elasticității și texturii pielii.

Pe ce zone ale corpului poate fi aplicat tratamentul?

Tratamentul poate fi aplicat pe orice zona a corpului

Clinica ARESTETIC recomanda EXILIS ELITE!

CEL MAI APRECIAT APARAT MEDICAL DE MODELARE CORPORALA IN INTREAGA LUME

Te asteptam la un consult!

CUM ACTIONEAZA EXILIS ELITE? INDICATII SI CONTRAINDICATII

Sistemul de tratament Exilis Elite combină ultrasunetele cu energie de înaltă frecvență astfel încât poate ținti cu precizie straturile profunde de grăsime, diminuând volumul acestora, iar apoi prin efectul ultrasunetelor izoleaza adipocitele. Această abordare inovatoare permite încălzirea țesutului gras și conectiv într-un mod mai eficient și mai rapid, comparativ cu alte sisteme care nu beneficiază de efectul combinării simultane a acestor energii. Exilis are un sistem de încălzire și răcire controlată stratificată. Stratificarea înseamnă pur și simplu că energia este distribuită la diferite adâncimi în țesut iar schimbarea gradului de răcire în timpul tratamentului permite atât tratarea țesutului profund, cât și a țesutului superficial.

Exilis Elite folosește cea mai sofisticată distribuție de radiofrecvență care permite monitorizarea constantă a modificărilor impedanței la nivelul pielii în timpul tratamentului. Energia este controlată și puterea de încălzire este menținută la un nivel optim chiar și în zonele în care impedanța este foarte mare sau foarte mică. Acest lucru permite operatorului să folosească o putere mare fără a compromite siguranța pacientului.

Care sunt candidatii ideali pentru Exilis Elite?

Tratamentul BTL EXILIS este ideal pentru orice pacient cu vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani, care caută o îmbunătățire cosmetică pe corp. Zonele obișnuite de tratament includ brațele, picioarele, genunchii, gleznele și fesele, abdomenul și zonele intime.

Pacienții ideali pentru acest sistem de tratament sunt cei care caută nu doar reducerea, ci și redobândirea fermității acelor zone afectate din punct de vedere estetic. Sistemul Exilis are de asemenea un “efect secundar” pozitiv, cu rezultate vizibile în tratarea celulitei, pielea fiind mai netedă și mai elastică, iar aspectul de “coajă de portocală” eliminat.

- Persoane cu celulita

- Persoane cu piele flasca

- Persoane cu grasime localizata

Cand nu se poate aplica Exilis Elite?

- infecții cutanate

- boli psihice

 - dispositive metalice

- pacemaker cardiac

- cancer de piele

- sarcină

- tulburari grave de coagulare.

EFICIENTA MAXIMA EXILIS ELITE

De 3 ani considerata cea mai eficienta schema de tratament impotriva celulitei si grasimii localizate din intreaga lume!

Aceasta schema de tratament o gasiti acum si la Clinica ARESTETIC

EFICIENTA MAXIMA EXILIS ELITE
EFICIENTA MAXIMA EXILIS ELITE
EFICIENTA MAXIMA EXILIS ELITE

PREMII

.

PREMII

Informații procedură

 • Durata procedurii

  20-60 minute

 • Numar sedinte optime

  1-6 pe aceeasi zona

 • Timp de recuperare

  Fara timp de recuperare

 • Remanenta efectului

  9-12 luni

 • Disconfort/ Durere

  Fara disconfort sau durere

 • Cost informativ

  De la 300 lei

Întrebări Frecvente

Nu necesita pregatire speciala.

O ședință de tratament Exilis constă în identificarea, izolarea celulelor grase și dezactivarea celulelor grase din țesutul adipos regăsit în zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de 4-5 minute. În aceeași ședință se pot trata până la 4-6 zone, maximum 1000 cm2.

Procedeul poate dura între 20 și 60 de minute. În timpul tratamentului poate apărea cel mult o ușoară senzație de disconfort cauzată de încălzirea țesutului până la aprox. 41 de grade, dar răcirea integrată în piesa de mână face ca procedeul să fie tolerat fără probleme de către pacienți.

Fără durere și fără anestezie, fără perioadă de recuperare și cu rezultate evidente de la prima ședință, sistemul Exilis asigură atât pentru estetician, cât și pentru pacient un tratament rapid și sigur cu rezultate progresive și măsurabile.

Tratamentul este unul foarte sigur, iar în afară de o roșeață care dispare la aproximativ 2-3 ore după tratament, practic nu există reacții adverse. Exilis are integrate sisteme de siguranță iar aplicatorul său este patentat și unic datorită sistemului de monitorizare a temperaturii pielii și a fluxului de energie, evitându-se astfel orice risc de rănire a pacientului.

Pacienții ideali pentru acest sistem de tratament sunt cei care caută nu doar reducerea, ci și redobândirea fermității acelor zone afectate din punct de vedere estetic. Sistemul Exilis are de asemenea un “efect secundar” pozitiv, cu rezultate vizibile în tratarea celulitei, pielea fiind mai netedă și mai elastică, iar aspectul de “coajă de portocală” eliminat.

Conduita post-tratament este evident foarte importantă, obiceiurile alimentare trebuie să includă o dietă sănătoasă, respectând principiul echilibrului caloric. Ce este principiul echilibrului caloric? Foarte simplu.

Caloriile pe care le consumați zilnic din alimentație, sunt transformate în energie și sunt consumate de organism. Echilibrul caloric înseamnă ca numărul de calorii obținute din alimente să fie egal cu numărul de calorii consumate. Toate caloriile în surplus se vor depozita în celulele grase, formând celulita și mai apoi obezitatea.

Nu exista timp de recuperare, nu exista durere. Va puteti relua activitatile cotidiene imediat Nu determina efecte adeverse.

Efect de ‘skin tightening’ = strângere a pielii flasce și în surplus

-tonifierea pielii și refacerea elasticității

-reducerea în circumferință a abdomenului, brațelor și coapselor

-reducerea celulitei

-eliminarea aspectului de coajă de portocală

Rezultatele se mentin in medie 9-12 luni in cazul tratarii pielii cazute sau flasce ; pot fi permanente in cazul celulitei cu conditia sa va mentineti o greutate constanta fara variatii mai mari de 2 kg.

Triada de succes din ultimii 3 ani o reprezinta asocierea Exilis cu Vanquis si X-Wave. Exilis Elite poate fi asociat si cu LipoCryo (criolipoliza), laser mezoterapie pentru topirea grasimii sau anticelulita, drenajul limfatic sau cu liposuctia chirurgicala.

Exilis Elite este folosit cu succes dupa operatiile de liposuctie. Dupa liposuctie, drenajul limfatic ajuta la eliminarea rezidului de ser iar Exilis va intinde pielea usor flasca de dupa eliminarea tesutului adipos.

Există numeroase aparate pe piață, care se bazează fie pe radiofrecvență, fie pe combinații de radiofrecvență cu infraroșu, însă toate aceste aparate prezintă dezavantajul că nu pătrund în profunzime și nu tratează țesutul adipos fibrozat.

Exilis are avantajul ca acționează atât în profunzime, cât și la nivelul pielii, comod și rapid, nedureros, non-invaziv și datorită ultrasunetelor poate trata și celulita fibroasă. Fără anestezie, fără perioadă de recuperare, terapie plăcută, nedureroaseă, rezultate vizibile după prima ședință, aplicarea uniformă a energiei; Exilis Elite controlează în mod automat și elimină valorile de vârf ale energiei. Acest proces este cunoscut ca ‘’Square Spectrum Energy Profilling Flat Top’’. Fara risc de arsuri datorita capului de safir racit in permanenta

Povesteste-ne experienta ta

Premii

poza1
Premiu 6
PREMII
Premiu 1
Premiu 4
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 5
PREMII
PREMII
Premiu 2
PREMII
PREMII
poza2
PREMII
PREMII
PREMII
PREMII
Premiu 3
PREMII
PREMII
×

Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 5% la serviciile clinicii Arestetic!


Sunt de acord cu

Termenii si Conditiile

Nu mai afisa acest mesaj